
Διαδηλωτές επιτέθηκαν στον Αλέκο Αθανασιάδη του ΠΑΣΟΚ
Επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από διαδηλωτές στην οδό Βουκουρεστίου, δήλωσε ότι δέχθηκε ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Αθανασιάδης, που τελικώς, και παρά τις έντονες αντιρρήσεις που είχε εκφράσει όλον αυτόν τον καιρό για το Μεσοπρόθεσμο, ψήφισε υπέρ του προγράμματος. Ο προπηλακισμός του κ. Αθανασιάδη προσβάλλει συνολικά το κοινοβούλιο, είπε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής, όπου έχει ξεκινήσει η συζήτηση του εφαρμοστικού νόμου.
Επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από διαδηλωτές στην οδό Βουκουρεστίου, δήλωσε ότι δέχθηκε ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Αθανασιάδης, που τελικώς, και παρά τις έντονες αντιρρήσεις που είχε εκφράσει όλον αυτόν τον καιρό για το Μεσοπρόθεσμο, ψήφισε υπέρ του προγράμματος.
Ο κ. Αθανασιάδης είχε εκφράσει τη ριζική διαφωνία του κυρίως με τις ιδιωτικοποιήσεις στρατηγικής σημασίας εταιρειών, όπως η ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ που προβλέπει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.
Ωστόσο δήλωσε ότι μετά τις τοποθετήσεις και τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών Ευάγ.Βενιζέλου για το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων, καλύφθηκε και αίρονται οι ενστάσεις του και αναγνωρίζοντας και το κρίσιμο της ψηφοφορίας θα ψηφίσει «ναι».
Ο προπηλακισμός του κ. Αθανασιάδη προσβάλλει συνολικά το κοινοβούλιο, είπε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής, όπου έχει ξεκινήσει η συζήτηση του εφαρμοστικού νόμου.
Νωρίτερα με «αγανακτισμένους» διαδηλωτές διαπληκτίστηκε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, όταν προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό της από «μπλόκο» αγανακτισμένων, προκειμένου να μεταβεί στη Βουλή.
Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, η κυρία Κανέλλη σταμάτησε για να συνομιλήσει με τους συγκεντρωμένους, ωστόσο κάποιοι επιχείρησαν στη συνέχεια να την εμποδίσουν να περάσει, με άλλους διαδηλωτές να διαφωνούν, ενώ της πέταξαν και γιαούρτι στο πρόσωπο.
Προς στιγμή υπήρξε φραστική αντιπαράθεση μεταξύ διαδηλωτών, τελικά όμως επετράπη στη βουλευτή να μεταβεί τη Βουλή για τη διαδικασία ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βαθμολογία Euroleague: Νίκησαν Ζαλγκίρις, Ερυθρός Αστέρας, έχασε έδαφος ο Παναθηναϊκός
- Euroleague: Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής – Ολα τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Κυκλοφόρησαν τα πρώτα σχέδια της «Αψίδας του Τραμπ» ή αλλιώς «Αψίδα της Ανεξαρτησίας»
- Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα 1-1: Γκέλαρε και έμεινε στο -6 από την Μπαρτσελόνα
- Γουέστ Χαμ – Γουλβς 4-0: Δύο γκολ ο Μαυροπάνος, βήμα σωτηρίας για τα «σφυριά» (vid)
