Νέες επιθέσεις από μη επανδρωμένα αμερικανικά αεροσκάφη κατά στόχων στο Πακιστάν
Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια αμερικανικών επιθέσεων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο Πακιστάν, κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν, σύμφωνα με Πακιστανούς αξιωματούχους.
Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια αμερικανικών επιθέσεων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο Πακιστάν, κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν, σύμφωνα με Πακιστανούς αξιωματούχους.
Η πρώτη επίθεση έγινε κοντά στην πόλη Ουάνα, στο Νότιο Ουαζιριστάν, πιθανόν με στόχο μαχητές του Μαούλβι Ναζίρ. Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν οι πύραυλοι έπληξαν ένα όχημα και ένα κτίριο στην περιοχή.
Αργότερα στο Βόρειο Ουαζιριστάν τέσσερις πύραυλοι έπληξαν ένα κτίριο με αποτέλεσμα τον θάνατο πέντε ανθρώπων.
Οι συχνές επιθέσεις από αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, πολλές φορές με θύματα αμάχους, έχουν ψυχράνει τις σχέσεις των ΗΠΑ με το Πακιστάν ενώ η επιχείρηση για την εξόντωση του Μπιν Λάντεν έχει επιδεινώσει ακόμα περισσότερο το κλίμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Ποιοι φορολογούμενοι θα γλιτώσουν φόρο – Τα SOS των δηλώσεων
- ΕΛ.ΑΣ: Μεγάλη επιχείρηση σε βενζινάδικα για απάτες με τα καύσιμα – 10 συλλήψεις
- Άνοιξαν τις πόρτες τους σε Δήμο της Κρήτης, οι πρώτες δημοτικές κοινωνικές κατοικίες
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα βομβαρδίζει τη Γη με σωματίδια – Πώς επηρεάζεται το σέλας και οι πτήσεις
- Βαλεντίνο Γκαραβάνι και Τζιανκάρλο Τζιαμέτι – Η κοινή ζωή ανάμεσα στον έρωτα, τη δουλειά και τις συνειδητές σιωπές
- Live News: Νέο ρεκόρ σεζόν τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου

