Τάξη στα τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία Αριστοτέλους βάζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης
Την πρόθεση της να βάλει τάξη στην αυθαίρετη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία Αριστοτέλους εξέφρασε η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Την πρόθεση της να βάλει τάξη στην αυθαίρετη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία Αριστοτέλους εξέφρασε η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής θα προχωρήσει στην επικαιροποίηση και βελτίωση του σχετικού σχεδίου χωροθέτησης του 2003 και θα το φέρει προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο.
«Επιδιώκουμε η πλατεία Αριστοτέλους να καταστεί πρότυπη πλατεία της χώρας. Στόχος μας είναι να αλλάξει η σημερινή εικόνα της πλήρους αναρχίας που κυριαρχεί στον δημόσιο χώρο. Σ’αυτό θέλουμε τη βοήθεια των ίδιων των καταστηματαρχών, οι οποίοι μόνο όφελος θα έχουν από την εφαρμογή και τήρηση κανόνων», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα δεδομένα για Νικς και Αντετοκούνμπο – Το σενάριο για Λέικερς
- Τελετή παράδοσης-παραλαβής τεχνολογικού εξοπλισμού δωρεά του Kaizen Foundation – Γ. Κεφαλογιάννης
- Θέατρο Αθηνών: Δύο αιώνες ζωής και 70 χρόνια θεατρικής δράσης αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Taste Atlas Awards: Γεύση κορυφής για την Ελλάδα στις 100 καλύτερες κουζίνες του κόσμου – Η φέτα, το ελαιόλαδο και τα δυνατά όπλα
- Νετανιάχου: Θα συναντηθεί με τον Τραμπ για τη Γάζα στις 29 Δεκεμβρίου
- Η μητσοτακική πτέρυγα επιτίθεται ευθέως στον Καραμανλή και οδηγεί τη ΝΔ σε εσωκομματική κρίση
