
Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Αρη
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Άρη στους «Ζωσιμάδες», καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε πάντως η απουσία των φιλάθλων του ΠΑΣ, οι οποίοι προτίμησαν ακόμα και να παραμείνουν εκτός γηπέδου, από το να χειροκροτήσουν τους παίκτες της ομάδας τους που κατέκτησαν την άμεση επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Άρη στους «Ζωσιμάδες», καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με ωραίο τέρμα του Μπακαγιόκο, ο Άρης ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον -πρώην Γιαννιώτη- Κώστα Μενδρινό σε 1-1 και πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Αγγελούδη, που σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της πρώτης ομάδας.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σκούφαλης, που σκόραρε για το 2-2, λίγα λεπτά πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε πάντως η απουσία των φιλάθλων του ΠΑΣ, οι οποίοι προτίμησαν ακόμα και να παραμείνουν εκτός γηπέδου, από το να χειροκροτήσουν τους παίκτες της ομάδας τους που κατέκτησαν την άμεση επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Κοτσώνη δοκίμασε ο Τσιώλης, έναν ποδοσφαιριστή που κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς αγωνίστηκε στον Πανηλειακό. Εξαιρετική παρουσία για μια ακόμη φορά από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που παίρνουν σιγά-σιγά το «βάπτισμα του πυρός» από τον Καρδιτσιώτη τεχνικό.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κομίνης (Θεσπρωτίας), βοηθοί οι Κάλφογλου (Θεσπρωτίας), Πασχάλης (Ηπείρου) και τέταρτος διαιτητής ο Μπαλατσούκας (Ηπείρου).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Αριστερά: Δικαστική δικαίωση για την Τυχεροπούλου – Πλιάτσικο στα κόκκινα δάνεια με κυβερνητική ανοχή
- Γιορτή σήμερα 31 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τι έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 31.03.2026]
- Διεθνής επιχείρηση κατά της τουρκικής μαφίας με τη συμμετοχή της ΕΛ.ΑΣ. – 21 συλλήψεις, βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά
- Σορτς: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν βγαίνεις να παίξεις, δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ»




