Πρόστιμα σε γνωστά εστιατόρια της Αθήνας για πώληση κατεψυγμένων ως φρέσκα
Πρόστιμα συνολικού ύψους 36.500 ευρώ επέβαλαν τα κλιμάκια της Διεύθυνσης Ελέγχου του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης σε 21 γνωστά εστιατόρια της Αθήνας, για διάθεση κατεψυγμένων τροφίμων που τα εμφάνιζαν δήθεν ως φρέσκα. Οι έλεγχοι έγιναν στη Γλυφάδα, το Κολωνάκι, την Πλάκα και το Περιστέρι, και σε αυτούς διαπιστώθηκε ότι τα εστιατόρια διέθεταν στους πελάτες τους κρέατα και ψαρικά είδη, ακόμη και ψωμί που ήταν κατεψυγμένα αλλά τα πουλούσαν ως φρέσκα.
Πρόστιμα συνολικού ύψους 36.500 ευρώ επέβαλαν τα κλιμάκια της Διεύθυνσης Ελέγχου του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης σε 21 γνωστά εστιατόρια της Αθήνας, για διάθεση κατεψυγμένων τροφίμων που τα εμφάνιζαν δήθεν ως φρέσκα.
Οι έλεγχοι έγιναν στη Γλυφάδα, το Κολωνάκι, την Πλάκα και το Περιστέρι.
Στο πλαίσιο των ελέγχων διαπιστώθηκε ότι οι επιχειρήσεις διέθεταν στους πελάτες τους κρέατα και ψαρικά είδη, ακόμη και ψωμί που ήταν κατεψυγμένα αλλά τα εμφάνιζαν ως φρέσκα.
Επιπλέον πρόστιμα αναμένεται να επιβάλει και η Περιφέρεια Αττικής, στην οποία διαβιβάστηκαν οι σχετικοί φάκελοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Tax Relief Eases Burden on Self-Employed and Vulnerable Groups
- Live: Η κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Europa League
- Ευαγόρας Παλληκαρίδης: Ψάχνοντας για την λευτεριά
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Λεωφόρο το ματς της φάσης των «16»
- Φάμελλος: Προσβλητική η αφωνία Μητσοτάκη για τις υποκλοπές – «Κράτος επιτελικό στη συγκάλυψη»
- «Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του βρέφους με την μηνιγγίτιδα στη Ζάκυνθο
