Στον «αέρα» η μισθοδοσία Απριλίου στο Ωνάσειο λόγω χρεών από τα ασφαλιστικά ταμεία
Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο αντιμετωπίζει οξυ ταμειακό πρόβλημα και αδυνατεί να καταβάλλει τους μισθούς του μηνός Απριλίου. Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου Π. Αλιβιζάτος ανακοίνωσε στο προσωπικό ότι το πρόβλημα ανέκυψε λόγω οφειλών των ασφαλιστικών ταμείων προς το Ωνάσειο.
Παπαστάθης Αργύρης
Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο αντιμετωπίζει οξυ ταμειακό πρόβλημα και αδυνατεί να καταβάλλει τους μισθούς του μηνός Απριλίου.
Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου Π. Αλιβιζάτος, όπως αναφέρει Το Βήμα, ανακοίνωσε σε όλο το προσωπικό ότι το πρόβλημα ανέκυψε λόγω οφειλών των ασφαλιστικών ταμείων προς το Ωνάσειο, συνολικού ύψους 48,1 εκατ. ευρώ.
Ο ίδιος βεβαίωσε το προσωπικό ότι θα καταβληθεί τη Μ. Τρίτη το δώρο του Πάσχα, αλλά ότι με τα υπάρχοντα ταμειακά αποθέματα δεν μπορούν να καταβληθούν οι μισθοί του Απριλίου.
Από το Ωνάσειο ξεκαθαρίστηκε ότι το ταμειακό πρόβλημα δεν οφείλεται στην κρατική επιχορήγηση από το υπουργείο Υγείας, αλλά στις οφειλές των ασφαλιστικών ταμείων.
Επίσης, επισημαίνεται ότι η λειτουργία του νοσοκομείου συνεχίζεται ομαλά.
«Το Ωνάσειο συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του όπως αποδεικνύει η σε εξέλιξη -δεύτερη μέσα στην εβδομάδα- μεταμόσχευση καρδιάς σε 43χρονο ασθενή με μηχανική υποστήριξη» τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή το νοσοκομείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Τσουνάμι αντιγραφής με ΑΙ στα πανεπιστήμια – Σε κρίση η αξιολόγηση των φοιτητών
- Η αποκάλυψη του Φουρνιέ: Η μεγάλη συνάντηση, η «μεταμόρφωση» και ο Ντόρσεϊ
- Αλλαγές για ενοίκια και πληρωμές από 1η Απριλίου: «Οδηγός» για ενοικιαστές και ιδιοκτήτες
- Δυτική Όχθη: Αναγκαστικός εκτοπισμός 36.000 Παλαιστινίων – Έκθεση του ΟΗΕ εγείρει ανησυχίες για εθνοκάθαρση
- Χριστίνα Σάλτη: Θετική σε αλκοτέστ, της αφαιρέθηκε το δίπλωμα και εκείνη τρόλαρε στα social
