Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντάται η Ντόρα Μπακογιάννη
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, θα έχει το μεσημέρι της Τρίτης, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αναμένεται να καταθέσει την πρότασή της για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια θα έχει στις 14:15 το μεσημέρι της Τρίτης, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.
Στη συνάντηση, η κ. Μπακογιάννη αναμένεται να καταθέσει την πρότασή της για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας με τη συμμετοχή και εξωκοινοβουλευτικών υπουργών, σύμφωνα με το «Έθνος».
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα τονίσει ότι το νέο αυτό κυβερνητικό σχήμα μπορεί να προκύψει χωρίς εκλογές και θα διευκρινίσει ότι η ίδια δεν πρόκειται να συμμετάσχει και πως ούτε η πρόταση αυτή έχει τέτοιο στόχο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξελίξεις στην υπόθεση Έπσταϊν: Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ θα ερευνήσει 5,2 εκατ. σελίδες φακέλων
- Πρωτοχρονιά: Το νησιωτικό σύμπλεγμα Κιριμπάτι γιόρτασε πρώτο την έλευση του 2026
- Τελευταία έξοδος: Αντζελίνα Τζολί – Τα σχέδιά της για το νέο έτος δεν έχουν καμία σχέση με το Λος Άντζελες (και τον Μπραντ Πιτ)
- Καρφιά Σαμαρά στην κυβέρνηση στις ευχές για το 2026 – «Φτάνουν πια η επικοινωνία, τα ψέματα και οι διχασμοί»
- Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για διακίνηση ναρκωτικών – Μία ανήλικη ανάμεσα τους
- Βραζιλία: Ο ερασιτεχνισμός της Δεξιάς μπορεί να δώσει τη νίκη στην Αριστερά και τον Λούλα στις εκλογές

