Την Παρασκευή 1 Απριλίου 2011, στις 19:00 το απόγευμα, στον Ιανό (Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη), ο Δημήτρης Γρηγοράκης παρουσιάζει το βιβλίο του «Η Νέα Αντιοξειδωτική Δίαιτα ORAC», εκδόσεις BHTA.
Θα μιλήσουν οι:
– Αναστασία Κόκκαλη, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Υπεύθυνη της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος,
– Βιργινία Παπαεμμανουήλ, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος BSc, Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.

Συντονίζει η Χριστίνα Κανατάκη, δημοσιογράφος.

Με την υποστήριξη του Ε.ΚΕ.ΒΙ.

Το σκεπτικό της νέας αντιοξειδωτικής δίαιτας ORAC, σκοπό έχει να καθοδηγήσει τον καταναλωτή στην επιλογή τροφών ανώτατης βιολογικής αξίας, έτσι ώστε να επιτυγχάνει την καλή λειτουργία των κυττάρων του σώματος και τον αποτελεσματικότερο μεταβολισμό και να αναβαθμίζεται η άμυνα του οργανισμού προλαμβάνοντας τα φαινόμενα της γήρανσης των ιστών.