Διαψεύδει η ΠΝΟ τα περί συμφωνίας της για την επάνδρωση του Cristal
Διαψεύδει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία τα περί «σύμφωνης γνώμης της ομοσπονδίας για την πραγματοποίηση κρουαζιέρας με μειωμένη σύνθεση του κρουαζιερόπλοιου Cristal», ωστόσο αναφέρει ότι επιδίωξή της παραμένει η διασφάλιση των θέσεων εργασίας των Ελλήνων ναυτεργατών όλων των ειδικοτήτων.
Ψυχογιός Βασίλης
Διαψεύδει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία τα περί «σύμφωνης γνώμης της ομοσπονδίας για την πραγματοποίηση κρουαζιέρας με μειωμένη σύνθεση του κρουαζιερόπλοιου Cristal», ωστόσο αναφέρει ότι επιδίωξή της παραμένει η διασφάλιση των θέσεων εργασίας των Ελλήνων ναυτεργατών όλων των ειδικοτήτων.
Το περασμένο Σάββατο, ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Γιάννης Διαμαντίδης είχε αναφέρει πως, με σύμφωνη γνώμη της ΠΝΟ, δόθηκε η δυνατότητα πραγματοποίησης κρουαζιέρας με μειωμένη σύνθεση στο κρουαζιερόπλοιο Cristal για ένα μήνα και ότι στη συνέχεια η εταιρεία θα προσλάβει όλους τους εργαζόμενους που προβλέπονται στην οργανική τους σύνθεση.
Σε ανακοίνωσή της την Παρασκευή, η Ομοσπονδία αναφέρει ότι ουδέποτε προηγήθηκε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της για σχετική απόφαση.
Η ΠΝΟ προσθέτει πως υπήρξαν επαφές πρωτοβάθμιων ναυτεργατικών οργανώσεων, με δική τους πρωτοβουλία, με τη ναυτιλιακή εταιρεία του πλοίου «όπως άλλωστε συμβαίνει στην πράξη σε θέματα στελέχωσης των επιβατηγών πλοίων με επιμέρους ναυτικές ειδικότητες, γεγονός που απορρέει από το άμεσο ενδιαφέρον τους για τη διασφάλιση θέσεων εργασίας των μελών των οργανώσεων αυτών».
Μετά τη διάψευση, η Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για «εσπευσμένους πανηγυρισμούς» του υπουργείου: Ο Γιάννης Διαμαντίδης «πανηγύρισε εσπευσμένα ότι μαζί με την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) κατέληξαν σε συμφωνία για την επάνδρωση του κρουαζιερόπλοιου Cristal. Ωστόσο, η γιορτή κράτησε μόλις τρεις ημέρες, καθώς η διοίκηση της ΠΝΟ, με ανακοίνωση της, τον διέψευσε!», ανέφερε σε δήλωσή του την Παρασκευή βουλευτής του κόμματος Γιάννης Πλακιωτάκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μακρόν: «Εκτός διεθνούς δικαίου οι επιχειρήσεις ΗΠΑ-Ισραήλ, δεν μπορούμε να τις εγκρίνουμε»
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρευνες σε τρία ΚΥΔ και δύο λογιστές στο Ρέθυμνο για παράνομες επιδοτήσεις
- Ελ Μέντσο: Η κηδεία σε χρυσό φέρετρο και η ανθοδέσμη σε σχήμα κόκορα
- Ανδρουλάκης: Νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης ανάμεσα στο κράτος και τον πολίτη
- Η FIFA παρουσίασε την αφίσα του Μουντιάλ 2026 (pic)
- «Δεν δεχόμαστε μαθήματα από επιτιθέμενους», απαντά η Μαδρίτη στον Τραμπ – Η Κομισιόν στο πλευρό της Ισπανίας
