Εκατομμυριούχος κλέβει 40 δολάρια
Ένας φοιτητής στη Φλόριντα των ΗΠΑ με το όνομα Harrun Majeed έχασε την πιστωτική του κάρτα και μόλις το συνειδητοποίησε κάλεσε την τράπεζα να την ακυρώσει.
Ένας φοιτητής στη Φλόριντα των ΗΠΑ με το όνομα Harrun Majeed έχασε την πιστωτική του κάρτα και μόλις το συνειδητοποίησε κάλεσε την τράπεζα να την ακυρώσει.
Η υπηρεσία καρτών τον ενημέρωσε πως η κάρτα είχε χρησιμοποιηθεί πριν από λίγα δευτερόλεπτα στην πιτσαρία που είχε επισκεφθεί πρόσφατα και τότε εκείνος επέστρεψε εκεί μαζί με την αστυνομία για να συλλάβει τον κλέφτη.
Αυτό που ανακάλυψαν ήταν πως ένας οδοντίατρος με προσωπική περιουσία μερικών εκατομμυρίων δολαρίων βρήκε την κάρτα έξω από το κατάστημα και παρήγγειλε πίτσες αξία 40 δολαρίων.
Ο κλέφτης είχε στο πορτοφόλι του 250 δολάρια σε μετρητά αλλά φαίνεται θεωρούσε πως το κλεμμένο είναι πιο νόστιμο.
http://www.newser.com/story/113557/richard-ludwig-millionaire-dentist-finds-students-lost-credit-card-charges-pizza.html
Γιώργος Επιτήδειος
- Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μέγαρα, Ανατολική Μάνη, Ευρώτας και δύο κοινότητες στον Δήμο Μάνδρας
- Κρις Πρατ: Πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ που εξερευνά τον κρυμμένο τάφο του Αγίου Πέτρου
- LIVE: Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’
- Κακοκαιρία Byron: Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα φαινόμενα στη Θεσσαλία – Βροχοπτώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή για να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης
- Ξεκίνησε η πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου – Ποιοι δρόμοι έκλεισαν
