Γιατροί και φαρμακοποιοί σταματούν την επί πιστώσει εξέταση στους ασφαλισμένους του Δημοσίου
Μετά τους φαρμακοποιούς και οι συμβεβλημένοι με τον ΟΠΑΔ γιατροί σταματούν την επί πιστώσει εξέταση στους ασφαλισμένους του Δημοσίου από σήμερα, Πέμπτη, λόγω των υπέρογκων οφειλών του Ταμείου.
Μετά τους φαρμακοποιούς και οι συμβεβλημένοι με τον ΟΠΑΔ γιατροί σταματούν την επί πιστώσει εξέταση στους ασφαλισμένους του Δημοσίου από σήμερα, Πέμπτη, λόγω των υπέρογκων οφειλών του Ταμείου.
Οι γιατροί θα κόβουν αποδείξεις και οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να τις καταθέτουν στο ταμείο για να λάβουν την αποζημίωση.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο γγ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Ελευθερίου τόνισε ότι οι οφειλές του ΟΠΑΔ σε πανελλαδική κλίμακα μπορεί και να αγγίζει τα 300 εκατ. ευρώ.
«Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε κοινωνική πολιτική με τα χρήματα κάποιου άλλου. Οι γιατροί έχουν έξοδα, έχουν επιδείξει κοινωνική ευθύνη, αλλά δεν πάει άλλο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ελευθερίου.
health.in.gr
- Κέρκυρα: Σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας – Πτώσεις δέντρων και εκτεταμένες διακοπές ρεύματος
- Άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο με πέναλτι του Γιακουμάκη (vid)
- Ουκρανία: Οι ρωσικές επιθέσεις κατά τρένων σκοτώνουν τη γραμμή ζωής – Απομονώνουν περιοχές από την υπόλοιπη χώρα
- Δασκάλα γιόγκα ανατίναζε αυτοκίνητα συγγενών και φίλων επειδή δεν της δάνειζαν χρήματα – Νέο βίντεο ντοκουμέντο
- Μεντιλίμπαρ: «Όταν έχουμε τόσα πολλά ματς είναι σημαντικό όσο περισσότεροι παίκτες είναι καλά»
- ΠΑΟΚ – Σπόρτινγκ 101-67: ‘Εκαναν επίδειξη δύναμης οι Θεσσαλονικείς