Δυνατότητα παράτασης έως 31 Μαρτίου για ιατροφαμακευτική κάλυψη από το ΙΚΑ
Τη δυνατότητα παράτασης μέχρι και τις 31 Μαρτίου για την κάλυψη της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για κατόχους του αυτοκόλλητου με ισχύ έως 28 Φεβρουαρίου παρέχει το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, με αφορμή παράπονα ασφαλισμένων σχετικά με την ισχύ των βιβλιαρίων, που λήγει είναι στις 28-02-2011. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η παράταση της θεώρησης δεν θα ισχύει για νοσοκομειακή περίθαλψη, για νοσηλεία στο εξωτερικό, κλπ.
Ψυχογιός Βασίλης
Τη δυνατότητα παράτασης μέχρι και τις 31 Μαρτίου για την κάλυψη της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για κατόχους του αυτοκόλλητου με ισχύ έως 28 Φεβρουαρίου παρέχει το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, με αφορμή παράπονα ασφαλισμένων σχετικά με την ισχύ των βιβλιαρίων, που λήγει είναι στις 28-02-2011.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η παράταση της θεώρησης δεν θα ισχύει για νοσοκομειακή περίθαλψη, για νοσηλεία στο εξωτερικό, κλπ.
Επίσης, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των ασφαλισμένων, διευκρινίζεται ότι δεν απαιτείται θεώρηση του οικογενειακού βιβλιαρίου για τα προστατευόμενα μέλη οικογένειας, εφόσον αυτά είναι είτε σύζυγοι των άμεσα ασφαλισμένων είτε τέκνα, που δεν συμπληρώνουν το 18ο έτος της ηλικίας τους, μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους.
Κατά συνέπεια, στους έμμεσα ασφαλισμένους (συζύγους, τέκνα κάτω των 18 ετών, κλπ) θα παρέχονται όλες οι Υπηρεσίες Υγείας, με την προσκόμιση του οικογενειακού βιβλιαρίου, αλλά και του βιβλιαρίου του άμεσα ασφαλισμένου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μια νύχτα μόνο: Το φιλί που αλλάζει τα πάντα
- Ξάνθη: Τροχαίο σοκ με δύο νεκρούς – Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός του IX που το προκάλεσε
- Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Την ενοχή των κατηγορουμένων ζητά η εισαγγελέας
- Ρεάλ Μαδρίτης: Μαδριλένικη νύχτα κρίσης
- Θα έρθει η δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα;
- Πυρά Δούκα κατά κυβέρνησης για το νέο σύστημα ανάδειξης δημάρχων


