Στο νοσοκομείο με αφυδάτωση ένας από τους μετανάστες απεργούς πείνας
Με έντονα χαρακτηριστικά αφυδάτωσης μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παμμακάριστος ένας από τους 237 μετανάστες απεργούς πείνας του μεγάρου Υπατία. Οι γιατροί που βρίσκονται δίπλα τους προειδοποιούν ότι τις επόμενες ημέρες η κατάσταση της υγείας πολλών μεταναστών θα φτάσει σε οριακό σημείο.
Με έντονα χαρακτηριστικά αφυδάτωσης μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παμμακάριστος ένας από τους 237 μετανάστες απεργούς πείνας του μεγάρου Υπατία.
Σύμφωνα με τον γιατρό Θανάση Καραβέλη, από την ομάδα υποστήριξης γιατρών προς τους απεργούς πείνας, «τα επόμενα 24ωρα η κατάσταση πολλών από τους απεργούς πείνας θα είναι σε οριακό σημείο».
Στο μεταξύ, συνεχίζει να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό ο απεργός πείνας που παρουσίασε καρδιολογικό πρόβλημα.
Τη συμπαράστασή τους στους μετανάστες, που συνεχίζουν για 24η ημέρα την απεργία πείνας, εκφράζουν η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, καλώντας την κυβέρνηση να προχωρήσει στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους.
Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση, η οποία αποφασίστηκε από τη γενική συνέλευση των 250 απεργών μεταναστών και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 5:00 το απόγευμα, στο Μουσείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]


