
Στο Κάιρο την Τετάρτη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών
Στο Κάιρο μεταβαίνει αύριο Τετάρτη ο γγ του υπουργείου Εξωτερικών πρέσβης Ι.Α.Ζέπος προκειμένου να έχει σειρά επαφών σε συνέχεια των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα. Η επίσκεψη του γενικού γραμματέα, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, εντάσσεται στο πλαίσιο της ελληνικής πρωτοβουλίας για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή.
Στο Κάιρο μεταβαίνει αύριο Τετάρτη ο γγ του υπουργείου Εξωτερικών πρέσβης Ι.Α.Ζέπος προκειμένου να έχει σειρά επαφών σε συνέχεια των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα.
Η επίσκεψη του γενικού γραμματέα, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, εντάσσεται στο πλαίσιο της ελληνικής πρωτοβουλίας για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή.
Την Κυριακή, οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ καλούνται σε δείπνο, από την επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Αστον, με αντικείμενο τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και την κατάσταση στην Αιγυπτο.
Η ευρωπαϊκή συνάντηση πραγματοποιείται κατόπιν πρωτοβουλίας υπουργών Εξωτερικών ορισμένων χωρών της ΕΕ, μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η «ουρά» της ενεργειακής κρίσης – Πότε θα αποκατασταθούν οι ροές
- Έμπολα: Η επίσκεψη του επικεφαλής του ΠΟΥ στο Κονγκό αναβλήθηκε για την Πέμπτη
- Η Βόρεια Κορέα εφαρμόζει νέες στρατηγικές για βαλλιστικούς πυραύλους και κρουζ με τεχνητή νοημοσύνη
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ

