Σε λίγες ημέρες θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο ΙΚΑ, διαβεβαιώνει ο Ρ.Σπυρόπουλος
Αθήνα: Σε μια εβδομάδα η κατάσταση με τα ραντεβού του ΙΚΑ, που ακυρώθηκαν λόγω της απεργίας των γιατρών, θα έχει ομαλοποιηθεί, δήλωσε ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος απαντώντας στις επικρίσεις για τις ουρές.
Αθήνα: Σε μια εβδομάδα η κατάσταση με τα ραντεβού του ΙΚΑ, που ακυρώθηκαν λόγω της απεργίας των γιατρών, θα έχει ομαλοποιηθεί, δήλωσε ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος απαντώντας στις επικρίσεις για τις ουρές.
Μιλώντας στον Βήμα 995, επανέλαβε ότι στο εξής ο ασφαλισμένος θα μπορεί να επιλέγει τον γιατρό του είτε από τις μονάδες του ΙΚΑ είτε από τους συμβεβλημένους του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ.
Όταν αποσυμφορηθεί η κατάσταση για τους 7.000 γιατρούς του ΙΚΑ, τότε θα μπορούμε να ορίσουμε και το μίνιμουμ της εικοσάλεπτης εξέτασης, πρόσθεσε ο κ. Σπυρόπουλος.
Χαρακτήρισε «λόγια θυμού» τις απειλές των γιατρών ότι θα καταργήσουν το νόμο στην πράξη και πρόσθεσε ότι η συντριπτική πλειονότητα γιατρών, φαρμακοποιών και ασφαλισμένων είναι υπέρ της αλλαγής.
«Το ΙΚΑ έπειτα από 4-5 μήνες θα είναι μόνο εθνικός οργανισμός συντάξεων» είπε ο κ. Σπυρόπουλος προσθέτοντας ότι ο κλάδος Υγείας εντάσσεται στον Ενιαίο Οργανισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥ).
health.in.gr
- Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας
- «Φοβάμαι να σας πω…» – Αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο 22χρονων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
- Σοκ στην Βρετανία: Πρώην πολιτικός δηλώνει ένοχος για 48 κατηγορίες – Νάρκωνε και βίαζε την πρώην σύζυγό του
- Πώς οι ΗΠΑ απήγαγαν τον Μαδούρο μέσα σε δύο λεπτά: Ελικόπτερα, χαμηλές πτήσεις και πυρά στο Καράκας
- Αγρίνιο: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από δολοφονία του 50χρονου κοινοτάρχη – Στα 10 με 15 μέτρα πυροβόλησε ο δράστης
- Η φιλοδοξία των Μαμντάνι για τη νέα τους, ιστορική κατοικία Gracie Mansion; Η τοποθέτηση μπιντέ