Με Γούντι Άλεν και «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» ανοίγει φέτος το Φεστιβάλ των Καννών
Με τη νέα ρομαντική κωμωδία του Γούντι Άλεν Μεσάνυχτα στο Παρίσι ανοίγει φέτος το Φεστιβάλ των Καννών που θα διαρκέσει από τις 11 έως τις 22 Μαΐου. Στο διεθνές καστ της ταινίας οι Όουεν Ουίλσον, Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, Κάθι Μπέιτς και η Γαλλίδα Μαριόν Κοτιγιάρ.
Με τη νέα ρομαντική κωμωδία του Γούντι Άλεν Μεσάνυχτα στο Παρίσι ανοίγει φέτος το Φεστιβάλ των Καννών.
Γυρισμένη στο Παρίσι στη διάρκεια της περυσινής χρονιάς, η ταινία είχε ρόλο και για την πρώτη κυρία της Γαλλίας, την Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί.
Ο διευθυντής του φεστιβάλ Τιερί Φρεμό χαρακτήρισε την ταινία «μια ερωτική επιστολή στο Παρίσι».
Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής φέτος θα είναι ο Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Το φεστιβάλ ξεκινά στις 11 Μαΐου και διαρκεί μέχρι τις 22 Μαΐου.
Το διεθνές καστ της ταινίας του Γούντι Άλεν περιλαμβάνει τους Όουεν Ουίλσον, Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, Κάθι Μπέιτς και τη Γαλλίδα Μαριόν Κοτιγιάρ.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές του φεστιβάλ, η ταινία Μεσάνυχτα στο Παρίσι θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες την ίδια ημέρα που θα προβληθεί και στις Κάννες.
«Στη ταινία ο Γούντι Άλεν κοιτάζει βαθύτερα θέματα που άγγιξε σε άλλες ταινίες του, η σχέση μας με την ιστορία, την τέχνη την ευχαρίστηση και τη ζωή» δήλωσε ο Φρεμό.
Η προηγούμενη ταινία του Γούντι Άλεν Θα Συναντήσεις Έναν Ψηλό Μελαχροινό προβλήθηκε πέρυσι στις Κάννες εκτός συναγωνισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Αυστηρότεροι οι κανονισμοί για βίζα σε ξένους φοιτητές και δημοσιογράφους
- Γιορτή σήμερα 17 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]
- Το Ιράν διαψεύδει τον Τραμπ – Αρνείται ότι αποφυλακίστηκε Αμερικανίδα από τις ιρανικές φυλακές
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Η ΕΕ πιέζει τις ΗΠΑ για εξαίρεση ευρωπαϊκών προϊόντων από τους δασμούς 15% – Και το ελαιόλαδο στη λίστα
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- «Καύσωνας» με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «κλιματιστικό» του Μαξίμου και οι «υψηλές θερμοκρασίες» μετά τις διώξεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)

















































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442