
«Μπαμ» από Πανιώνιο, Καβάλα 4άδας και… ανάσταση για Ηρακλή
Το μεγάλο «διπλό» του Πανιωνίου με 89-84 επί του Άρη μέσα στο Αλεξάνδρειο ξεχώρισε στην εμβόλιμη 12η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Κατά τα άλλα, η... επιτέλους νίκη του Ηρακλή με 78-64 επί του Ίκαρου Καλλιθέας, αλλά και η νίκη επικράτηση τετράδας της Καβάλας με 81-70 επί του Πανελληνίου, ξεχώρισαν. Δύσκολα πήραν το ροζ φύλλο, ο Κολοσσός με 71-66 επί του ΠΑΟΚ και το Περιστέρι με 68-61 επί του Ηλυσιακού.
Το μεγάλο «διπλό» του Πανιωνίου με 89-84 επί του Άρη μέσα στο Αλεξάνδρειο ξεχώρισε στην εμβόλιμη 12η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών.
Κατά τα άλλα, η… επιτέλους νίκη του Ηρακλή με 78-64 επί του Ίκαρου Καλλιθέας, αλλά και η νίκη επικράτηση τετράδας της Καβάλας με 81-70 επί του Πανελληνίου, ξεχώρισαν.
Δύσκολα πήραν το ροζ φύλλο, ο Κολοσσός με 71-66 επί του ΠΑΟΚ και το Περιστέρι με 68-61 επί του Ηλυσιακού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο CEO της Euroleague θα συζητήσει με 8 ομάδες για νέο συμβόλαιο
- Καβάλα: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο AT
- Οι Αθώοι: Η ώρα της καταδικαστικής απόφασης πλησιάζει
- «Επιχείρηση συγκάλυψη» από την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές – Σφυροκόπημα από την αντιπολίτευση
- Κίνα: Hotpot, τσάι με φυσαλίδες και αθλητικά ρούχα – Το «made in China» τρεντάρει στις διεθνείς αγορές
- Χρυσοχοΐδης: Νομοθετική ρύθμιση για ηλεκτρικά πατίνια προανήγγειλε

