Η Μάλαγα απέκτησε Μπαπτίστα, Ασένγιο και Καμάτσο
Η Μάλαγα απέκτησε Μπαπτίστα, Ασένγιο και Καμάτσο
Η μεταγραφική ενίσχυση της Μάλαγα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς όπως φαίνεται η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου είναι αποφασισμένη να κάνει ότι είναι δυνατό για να κρατήσει την ομάδα στην Primera Division.
Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της Μάλαγα, Χοσέ Κάρλος Πέρεζ υπάρχει συμφωνία με τον Βραζιλιάνο άσο της Ρόμα, Ζούλιο Μπαπτίστα, για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με το κόστος της μεταγραφής να αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.
Παράλληλα, επιτεύχθηκε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης, για την απόκτηση με την μορφή δανεισμού του νεαρού τερματοφύλακα διεθνή με την Ελπίδων, Σέρχιο Ασένγιο και του 20χρονου μέσου, Ινάσιο Καμάτσο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Anduril Fury: Οι ΗΠΑ ξεκινούν την παραγωγή μαχητικού drone που θα μεταφέρει πυραύλους
- Συνελήφθη 48χρονος οδηγός σχολικού λεωφορείου – Έκανε χρήση ναρκωτικών λίγο πριν τη μεταφορά μαθητών
- Ο γνωστός Βεζένκοφ: 20 πόντοι και… μία ντρίμπλα κόντρα στη Μπασκόνια (vid)
- Betsson Talks: Όταν οι Παίκτες Μιλούν Αληθινά
- Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Γενικό Γραμματέα των Ευρωπαϊκών Σχολείων
- Πέθανε ο Τσακ Νόρις – Aντίο στον εμβληματικό αστέρα των πολεμικών τεχνών

