
Πρωταθλήτρια Αναβάσεων το 2010 η Eneos Racing Team
O Γιάννης Φωτεινέλης κυριάρχησε με το Honda Civic Type R στην κλάση μέχρι 2.000 κ.εκ., ενώ ο Στράτος Φωτεινέλης με τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα ολοκλήρωσε την επιτυχημένη παρουσία της ομάδας.
Πετυχαίνοντας το απόλυτο 1-2 με τους Γιάννη και Στράτο Φωτεινέλη, η Eneos Racing Team κατέκτησε τον τίτλο στην κλάση Α7 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2010.
Ο Γιάννης Φωτεινέλης κατάφερε να κερδίσει τους έξι από τους επτά αγώνες του πρωταθλήματος στην κατηγορία των δικίνητων αυτοκινήτων μέχρι 2.000 κ.εκ., οδηγώντας το Honda Civic Type R στα χρώματα της Eneos (πρώτης εταιρείας λιπαντικών στην Ιαπωνία) και με την υποστήριξη της ομάδας μηχανικών Power Boost Service.
Η Enpo Ellas SA, αποκλειστική αντιπρόσωπος των λιπαντικών Eneos, συνεχάρη δημόσια τους δύο καταξιωμένους πρωταθλητές οδηγούς της ομάδας και ευχήθηκε η νέα αγωνιστική χρονιά του 2011 να είναι εξίσου θριαμβευτική.
auto.in.gr
- Κωνσταντινούπολη: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες στο προξενείο του Ισραήλ – Τι γνωρίζουμε για τους δράστες
- Θανάσης Πετσάλης-Διομήδης: Ο Μακρυγιάννης δεν είναι γλώσσα, είναι ύφος
- Η κλιματική κρίση και επισιτιστική ασφάλεια στο επίκεντρο της τοπικής αυτοδιοίκησης
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Αταμάν ο Γκραντ για το ματς με τη Μπαρτσελόνα
- Η Αθήνα επιλογή της World Athletics ως έδρα του επερχόμενου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου
- Ρώτησα την AI για τα σκάνδαλα που ταλανίζουν την κυβέρνηση – Μας πήραν χαμπάρι και οι μηχανές



