Στα Χριστουγεννιάτικα «ντυμένος» ο Εθνικός Κήπος προκειμένου να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Το Σπίτι του Άγιου Βασίλη, η Πράσινη Φαντασία, ξωτικά και αερικά, αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις μάς περιμένουν μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Στα Χριστουγεννιάτικα «ντυμένος» ο Εθνικός Κήπος προκειμένου να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Ξωτικά και αερικά περιμένουν τα παιδιά, για να τα οδηγήσουν σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι ανακάλυψης.

Στον Εθνικό Κήπο φιλοξενούνται όλες οι αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών, που με σύμμαχό τους το εορταστικό πνεύμα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν και να ταξιδέψουν στην χριστουγεννιάτικη φαντασία.

Ο Εθνικός Κήπος θυμίζει ένα φανταστικό σκηνικό από μικρά ξύλινα σπιτάκια, όπου τα παιδιά συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές διαδραστικές δράσεις.

Ένα ταξίδι, από το οποίο δεν λείπει το Σπίτι του Άγιου Βασίλη, που περιμένει τα παιδιά για να τους διηγηθεί τις περιπέτειές του από τα ταξίδια του.

Στην Πράσινη Φαντασία τα παιδιά ενημερώνονται για τα οικολογικά προβλήματα του πλανήτη και μέσα από διαδραστικά παιχνίδια εκπαιδεύονται για την αντιμετώπισή τους.

Στο Εργαστήρι Φαντασίας, μαθαίνουν να κατασκευάζουν χριστουγεννιάτικα καπέλα, ενώ στα Παραμύθια των Χριστουγέννων παιδαγωγός αφηγείται χριστουγεννιάτικες ιστορίες από όλο τον κόσμο. Τα παιδιά μπορούν να γράφουν τις ευχές τους σε χρωματιστά στολίδια, και να τα κρεμάνε σε αληθινά δεντράκια εξωτερικά του χώρου Φανταστικές Ευχές.

Ο Εθνικός Κήπος θα λειτουργεί έως τις 6 Ιανουαρίου 2011 (ώρες 10.00 έως 17.00) με ελεύθερη είσοδο.

Υπενθυμίζεται ότι στην Πλατεία Κοτζιά λειτουργεί δωρεάν παγοδρόμιο για μικρούς και μεγάλους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr