
Παύτηκε προσωρινά αγγλικανός επίσκοπος επειδή σχολίασε τον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ
Ακριβά πλήρωσε επίσκοπος της Αγγλικανικής Εκκλησίας τα σχόλια που έκανε στο Facebook για τον επικείμενο γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.
Ακριβά πλήρωσε επίσκοπος της Αγγλικανικής Εκκλησίας τα σχόλια που έκανε στο Facebook για τον επικείμενο γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.
Ο Πίτερ Μπρόντμπεντ, επίσκοπος του Ουάιλσντεν, στο βόρειο Λονδίνο, έγραψε ότι ο πρίγκιπας και η μνηστή του είναι «ρηχές διασημότητες». «Δίνω στο γάμο τους επτά χρόνια» έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.
Έγραψε ακόμα ότι «δεν με νοιάζει για τη βασιλική οικογένεια» και προσθέτει «μας κοστίζουν τα μαλλιά της κεφαλής μας».
Ο επίσκοπος του Λονδίνου τον έπαυσε από τα καθήκοντά του μέχρι νεοτέρας. Δήλωσε ακόμα ότι μίλησε μαζί του και πρόσθεσε ότι ο επίσκοπος μετανιώνει για τα σχόλια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα μεγάλα μοντέλα ΑΙ πάτωσαν σε τεστ ιατρικών διαγνώσεων
- Ηράκλειο: Πάνω από 1000 παραβάσεις οδηγών βεβαιώθηκαν το τετραήμερο του Πάσχα στο Ηράκλειο
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Απάντηση ΥΠΕΞ στην Τουρκία: «Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια τον χαρακτήρα της μειονότητας στη Θράκη ως θρησκευτικής»
- Στην «πυρά» ο Τζάστιν Μπίμπερ για το live του στο Coachella
- Χρηματοδότηση για παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Πελοποννήσου

