Παρουσιάστηκαν οι μασκότ για το Euro 2012
Τις μασκότ για το Euro 2012 παρουσίασαν οι συνδιοργανώτριες Πολωνία και Ουκρανία, σε ειδική εκδήλωση που διεξήχθη στη Βαρσοβία την Τρίτη. Τα δίδυμα δεν έχουν ακόμα... βαπτιστεί, καθώς η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να αφήσει τους φιλάθλους να επιλέξουν τα ονόματά τους.
Τις μασκότ για το Euro 2012 παρουσίασαν οι συνδιοργανώτριες Πολωνία και Ουκρανία, σε ειδική εκδήλωση που διεξήχθη στη Βαρσοβία την Τρίτη.
Όπως και στην διοργάνωση του 2008, που φιλοξενήθηκε από τις Αυστρία και Ελβετία, έτσι και τώρα οι διοργανώτριες αρχές επέλεξαν δύο δίδυμα αδέρφια, ντυμένα στα χρώματα των εθνικών ομάδων των χωρών. Ο ποδοσφαιριστής που αντιπροσωπεύει την Πολωνία είναι ντυμένος σε κόκκινο και λευκό, ενώ για την Ουκρανία τα χρώματα είναι μπλε και κίτρινο.
Τα δίδυμα δεν έχουν ακόμα… βαπτιστεί, καθώς η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να αφήσει τους φιλάθλους να επιλέξουν τα ονόματά τους. Ετσι, το κοινό καλείται να επιλέξει μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας στην ιστοσελίδα της UEFA ανάμεσα σε τρεις επιλογές: Σλάβεκ-Σλάβκο, Σιέμκο-Στρίμκο και Κλέμεκ-Λάντκο.
Οι ψήφοι θα γίνονται δεκτοί μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου, ενώ τα ονόματα θα ανακοινωθούν στις 15 του μήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Νέα κρίση για τον πρίγκιπα Χάρι – Το Λονδίνο επανεξετάζει την προσωπική ασφάλειά του στις επισκέψεις στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού με τον Ελ Κααμπί (vid)
- Έχουν περάσει 38 χρόνια από την έναρξη της Πρώτης Ιντιφάντα και οι Παλαιστίνιοι ακόμα αγωνίζονται
- Αγρότες: Καταστολή στα μπλόκα, εισαγγελείς και «εγκληματικές οργανώσεις» απέναντι σε ένα κίνημα που φουντώνει
- Η εποχή του OnlyFans – Όταν η οικειότητα και η μοναξιά γίνονται εμπορεύματα
- Ο Τσικίνιο είχε την πρώτη φάση του Ολυμπιακού (vid)

