
Ασταμάτητη η Ντόρντμουντ κέρδισε και το Αμβούργο
Αήττητη για 11η συνεχόμενη αγωνιστική στη φετινή bundesliga παρέμεινε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε με 2-0 του Αμβούργου εντός έδρας και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, αυξάνοντας στους 7 βαθμούς τη διαφορά της από τους διώκτες της.
Αήττητη για 11η συνεχόμενη αγωνιστική στη φετινή bundesliga παρέμεινε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε με 2-0 του Αμβούργου εντός έδρας και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, αυξάνοντας στους 7 βαθμούς τη διαφορά της από τους διώκτες της.
Το πρώτο ημίχρονο δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές στο τελευταίο… 5λεπτο και να χάνουν μία καλή ευκαιρία σε σουτ του Γκέτσε πάνω στην κίνηση στο 40`.
Στην επανάληψη η Μπορούσια μπήκε αποφασισμένη να πάρει το τρίποντο που θα της επέτρεπε να αυξήσεις στους 7 βαθμούς τη διαφορά της από τους διώκτες της και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 49`, όταν Μπεντερ και Πίστσεκ συνδυάστηκαν υποδειγματικά βγάζοντας την πάσα στον Καγκάβα, ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε και στον Βέστερμαν και κατέληξε στα δίχτυα.
Το Αμβούργο προσπάθησε να απαντήσει, αλλά δεν τα κατάφερε, με τους γηπεδούχους να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και τελικά να σφραγίζουν τη νίκη τους με το γκολ του Μπάριος στο 70ο λεπτό.
To υπόλοιπο πρόγραμμα:
Σάββατο (13/11)
16:30GR Καϊζερσλάουτερν – Στουτγκάρδη
16:30GR Κολονία – Γκλάντμπαχ
16:30GR Ζανκτ Πάουλι – Μπάγερ Λεβερκούζεν
16:30GR Βόλφσμπουργκ – Σάλκε
16:30GR Βέρντερ Βρέμης – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
18:30GR Μάιντς – Ανόβερο
Κυριακή (14/11)
16:30GR Χόφενχαϊμ – Φράιμπουργκ
18:30GR Μπάγερν Μονάχου – Νυρεμβέργη
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πώς αποκαλύφθηκε το θρίλερ στου Ζωγράφου με τις δύο νεκρές γυναίκες – Τι είπε στην απολογία του ο 54χρονος
- ΣΥΡΙΖΑ: Ενωτικό εγχείρημα για τις εκλογές προανήγγειλε ο Φάμελλος – «Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο»
- Δεν μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Αταμάν: «Ήταν θέατρο, όχι αγώνας μπάσκετ»
- Ιράν: To τέλος του πολέμου εξαρτάται από τους όρους λέει ο Πεζεσκιάν
- Μπαρτζώκας: «Σκοράραμε 100 πόντους κι αν δεν είχαμε χαλαρώσει θα κερδίζαμε με 20» (vid)
- Γκιλφόιλ: Αυξάνουμε τις ροές LNG από τις ΗΠΑ, μέσω Ελλάδας, προς ΝΑ Ευρώπη και Ουκρανία

