
Την ευθύνη «για ένα αποτέλεσμα που δεν είναι καλό» ανέλαβε ο Αλέκος Αλαβάνος
Ο Αλέκος Αλαβάνος, επικεφαλής του συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική» με δήλωσή του ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη «για ένα αποτέλεσμα που δεν είναι καλό». Τόνισε, πάντως, ότι εξακολουθεί να πιστεύει «στην ανάγκη να φύγει αυτή η κυβέρνηση επειγόντως πριν η ζημιά για τη χώρα γίνει ανεπανόρθωτη».Αθ
Ο Αλέκος Αλαβάνος, επικεφαλής του συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική» με δήλωσή του ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη «για ένα αποτέλεσμα που δεν είναι καλό». Τόνισε, πάντως, ότι εξακολουθεί να πιστεύει «στην ανάγκη να φύγει αυτή η κυβέρνηση επειγόντως πριν η ζημιά για τη χώρα γίνει ανεπανόρθωτη».
Για την εκλογική μάχη του συνδυασμού του, ο κ. Αλαβάνος είπε ότι«μια μικρή ομάδα από συντρόφους και συντρόφισσες έδωσε υπόσταση στο εγχείρημά μας για την ανασυγκρότηση της αριστεράς. Ευχαριστούμε όσες και όσους μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη. Θα συνεχίσουμε. Χαιρετίζουμε τη νεολαία της αποχής. Δεν τους πείσαμε. Περιμένουμε πολλά από αυτούς. Υπάρχει και τρίτος γύρος. Και θα είναι κοινωνικός. Και θα είμαστε παρόντες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε βαθύ πένθος ο Δήμος Καισαριανής από τον χαμό του Γιώργου Κατημερτζή
- Εφιάλτης για γυναίκα στη Βρετανία: Πρώην της έφτιαξε ψεύτικο προφίλ με φωτογραφίες της και έστελνε άνδρες στο σπίτι της
- Μπαρτζώκας: «Να μην επαναπαυτούμε – Αξίζουμε να πάμε στο Final Four, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε»
- Μελόνι: Δεν συμφωνώ με ενδεχόμενη αποχώρηση αμερικανικών στρατευμάτων από την Ιταλία
- Νέος δημοτικός παιδικός σταθμός δημιουργήθηκε στην Καλλιθέα
- Η γερμανική Αριστερά εγκαταλείπει το Χ λόγω παραπληροφόρησης