Νεκροί και οι 37 παγιδευμένοι ανθρακωρύχοι μετά από έκρηξη σε ορυχείο της Κίνας
Νεκροί είναι και οι 37 ανθρακωρύχοι που είχαν παγιδευτεί σε βάθος 50-70 μέτρων σε ορυχείο της κεντρικής Κίνας, ύστερα από έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου. Η έκρηξη σημειώθηκε από διαρροή αερίου.
Νεκροί είναι και οι 37 ανθρακωρύχοι που είχαν παγιδευτεί σε βάθος 50-70 μέτρων σε ορυχείο της κεντρικής Κίνας, ύστερα από έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου.
Η έκρηξη σημειώθηκε σε ορυχείο της εταιρείας Pingyu Coal & Electric Co Ltd, στην πόλη Γιουζού. Τη στιγμή του δυστυχήματος στο ορυχείο βρίσκονται συνολικά 276 άνθρωποι, από τους οποίους οι 239 κατάφεραν να βγουν σώοι από τις στοές.
Σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, παρόμοια διαρροή μεθανίου στο ίδιο ορυχείο είχε στοιχίσει τη ζωή 23 εργαζόμενων το 2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό/Γερμανικό
- Κορόνα: «Αυτό είναι το χρονικό πλαίσιο για την αναδόμηση – Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει»
- Περιφέρεια προσφέρει επίδομα 300 ευρώ σε νεοδιοριζόμενους γιατρούς
- Οι καλλιτέχνες που χάσαμε το 2025, μέσα από τα δικά τους λόγια
- Τουρκία: Τρεις αστυνομικοί νεκροί σε μάχη με μέλη του ΙΚ στην επαρχία Γιάλοβα – Σκοτώθηκαν και έξι τζιχαντιστές
- Με Τζόουνς στην αποστολή η Παρτιζάν για Βαλένθια
- Εντυπωσιακές εικόνες από το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη: Νεαροί πόζαραν ανενόχλητοι δίπλα στη λάβα
