Νεκροί και οι 37 παγιδευμένοι ανθρακωρύχοι μετά από έκρηξη σε ορυχείο της Κίνας
Νεκροί είναι και οι 37 ανθρακωρύχοι που είχαν παγιδευτεί σε βάθος 50-70 μέτρων σε ορυχείο της κεντρικής Κίνας, ύστερα από έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου. Η έκρηξη σημειώθηκε από διαρροή αερίου.
Νεκροί είναι και οι 37 ανθρακωρύχοι που είχαν παγιδευτεί σε βάθος 50-70 μέτρων σε ορυχείο της κεντρικής Κίνας, ύστερα από έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου.
Η έκρηξη σημειώθηκε σε ορυχείο της εταιρείας Pingyu Coal & Electric Co Ltd, στην πόλη Γιουζού. Τη στιγμή του δυστυχήματος στο ορυχείο βρίσκονται συνολικά 276 άνθρωποι, από τους οποίους οι 239 κατάφεραν να βγουν σώοι από τις στοές.
Σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, παρόμοια διαρροή μεθανίου στο ίδιο ορυχείο είχε στοιχίσει τη ζωή 23 εργαζόμενων το 2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό/Γερμανικό
- Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε κακές επιλογές»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 92-83: Η «βασίλισσα» «βλέπει» μέχρι και κορυφή
- Σεισμός τώρα: 4.3 στη Θεσπρωτία – Που εντοπίζεται το επίκεντρο
- Ποιοι βλέπουν τον χρυσό στα 10.000 δολάρια
- Γιορτή σήμερα 25 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- O Ντίλιαν ξαναμίλησε και «το σκοτεινό πρόσωπο της κυβέρνησης αποκαλύφθηκε» – Οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις

