Στη Λευκωσία ο Κ.Παπούλιας για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας
Στην Κύπρο θα μεταβεί την 1η Οκτωβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, προκειμένου να παραστεί στην κεντρική εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Την επομένη θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.
Στην Κύπρο θα μεταβεί την 1η Οκτωβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, προκειμένου να παραστεί στην κεντρική εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Ο κ.Παπούλιας θα φθάσει στην Κύπρο το μεσημέρι της 1ης Οκτωβρίου και θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ στη Λευκωσία.
Την επομένη θα έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
Στη στρατιωτική παρέλαση το πρωί της 1ης Οκτωβρίου την ελληνική κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Στην εκδήλωση αναμένεται να παραβρεθούν ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός του Βελγίου, η χώρα του οποίου προεδρεύει αυτό το εξάμηνο της ΕΕ, ο πρόεδρος της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς, ο Ισπανός υπουργός Εξωτερικών, Μορατίνος, κ.ά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το μεγάλο «όπλο» του Ελ Κααμπί
- Η Ουκρανία στο σκοτεινό τούνελ της πληθυσμιακής κατάρρευσης
- Μπράιτον – Γουέστ Χαμ 1-1: Στις καθυστερήσεις γλίτωσαν την ήττα οι «γλάροι»
- Τέλος το κρυφτό: Τζίτζι Χαντίντ και Μπράντλεϊ Κούπερ στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη
- Διάρρηξη στο Δημαρχείο Σαρωνικού – Ταυτοποιήθηκε 39χρονος δράστης
- Ενώσεις Καταναλωτών: Ως 20% ευρώ ακριβότερο το χριστουγεννιάτικο τραπέζι


