Σε δίκη οδηγείται η Βρετανή που πέταξε ζωντανή γάτα σε σκουπιδοτενεκέ
Απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον μιας Βρετανίδας που μαγνητοσκοπήθηκε από κάμερα ασφαλείας να πετά σε ένα κάδο απορριμμάτων μια ζωντανή γατά και να κλείνει το καπάκι. Το βίντεο κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο προκαλώντας αντιδράσεις.
Απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον μιας Βρετανίδας που μαγνητοσκοπήθηκε από κάμερα ασφαλείας να πετά σε ένα κάδο απορριμμάτων μια ζωντανή γάτα και να κλείνει το καπάκι. Το βίντεο κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο προκαλώντας αντιδράσεις.
Πρόκειται για την 45χρονη Μέρι Μπέιλ που θα οδηγηθεί στο δικαστήριο στις 19 Οκτωβρίου στην πόλη Κόνεντρι με τις κατηγορίες του βασανισμού ζώου, όπως έγινε γνωστό από την Ένωση Προστασίας Ζώων.
Η μικρή γάτα έμεινε κλεισμένη στον σκουπιδοτενεκέ για πάνω από 15 ώρες και στη συνέχεια απελευθερώθηκε από τους «κηδεμόνες» της που άκουσαν τα νιαουρίσματά της.
«Ήθελα να κάνω πλάκα» δήλωσε η Μ.Μπέιλ και πρόσθεσε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε τόσος θόρυβος. Επρόκειτο απλώς για μια γάτα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «H Λάτσιο είπε… όχι σε πρόταση της Τζένοα για Μανδά, στο κόλπο παραμένει η Γιουβέντους» (pic)
- Εκλογές στο Κόσοβο: Ξεκάθαρο προβάδισμα για το κόμμα του πρωθυπουργού Άλμπιν Κούρτι
- Η στιγμή που ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε στην κόρη του για το ατύχημά του – Η συγκινητική απάντησή της
- Βαρδούσια: Η μοιραία πορεία των τεσσάρων ορειβατών – Τα πιθανά σενάρια της τραγωδίας
- Έκανε το στέλεχος της Interpol και είχε… κατ’ επάγγελμα τις απάτες – Απέσπασε 440.000 ευρώ σε 16 χρόνια
- Ο Γκρίλις σε μια ξέφρενη νύχτα μετά την ήττα από την Άρσεναλ

