Στη Honda μέχρι και το 2012 ο Dani Pedrosa
Νέο διετές συμβόλαιο με το HRC υπέγραψε ο Ισπανός, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ιαπωνική εταιρεία. Δίδυμο με τον Casey Stoner από τη νέα χρονιά του MotoGP, προς τη Gresini Honda οδεύει ο Andrea Dovizioso.
Για δύο χρόνια ακόμα θα παραμείνει αναβάτης της Honda στο MotoGP ο Dani Pedrosa. H ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Ισπανό και, μαζί με τον Casey Stoner, θα έχει από το 2011 ένα από τα ισχυρότερα οδηγικά δίδυμα του σπορ.
Ο Dani Pedrosa, που κυριαρχεί στα τελευταία Grands Prix κι έχει πετύχει προσωπικό ρεκόρ –τεσσάρων- νικών φέτος, μπήκε στο MotoGP με τη Honda το 2006 και στο τέλος του 2012 θα συμπληρώσει επτά διαδοχικές αγωνιστικές χρονιές με το HRC. Ο Andrea Dovizioso ενδεχομένως θα τοποθετηθεί στη Gresini Honda.
«Αυτή ήταν η ομάδα των ονείρων μου όταν ήμουν παιδί και έχω την ίδια αίσθηση και τώρα», είπε ο Dani Pedrosa. «Πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία στο μέλλον. Στόχος μας, φυσικά, είναι να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε αγώνα και να κερδίσουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι έχουμε όσα χρειάζονται για να πετύχουμε και τα δύο».
«Ο Dani ξεκάθαρα βρίσκεται στο απόγειο των δυνάμεών του και δημιουργεί εξαιρετικό συνδυασμό με την RC212V. Πιστεύουμε ότι αυτή η σχέση του με τη μοτοσικλέτα και την ομάδα θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο και θα διεκδικήσει με αξιώσεις το παγκόσμιο πρωτάθλημα τις δύο επόμενες χρονιές» συμπλήρωσε ο Tetsuo Suzuki, πρόεδρος του HRC (Honda Racing Corporation).
auto.in.gr
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι
- Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]
- H Κομισιόν θέλει την Ουκρανία μέλος της ΕΕ χωρίς πλήρη δικαιώματα σε περίπτωση ειρήνης
- «Αν σώσαμε τις τράπεζες, μπορούμε να σώσουμε και την πίτσα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 22η αγωνιστική (pic)
