Κάμφθηκαν οι ιταλικές αντιρρήσεις για την συμφωνία ελεύθερου εμπορίου μεταξύ Ε.Ε και Κορέας
Αναθεώρησε τη στάση της η ιταλική κυβέρνηση που μετά απο πιέσεις της Fiat είχε προβάλει βέτο στην συμφωνία την οποία τελικώς θα προσυπογράψει υπό τον όρο να μην τεθεί σε ισχύ πριν τις 30 Ιουνίου 2011.
Υποχώρησε υπό όρους η Ρώμη στην υπογραφή της μεγαλύτερης εμπορικής συμφωνίας των τελευταίων 20 ετών η οποία θα θέσει επί νέας βάσης τις εμπορικές συναλλαγές μεταξύ Κορέας και των κρατών μελών της Ε.Ε.
Στην Σύνοδο Κορυφής της 16ης Σεπτεμβρίου η ιταλική κυβέρνηση δήλωσε ότι ανακαλεί το βέτο που είχε προβάλλει για την συμφωνία επικαλούμενη τις επιπτώσεις που θα είχε στην αυτοκινητοβιομηχανία, με την προϋπόθεση ότι αυτή δεν θα ισχύσει πριν τις 30 Ιουνίου 2011.
auto.in.gr
- 3, 2, 1: Η Αθήνα υποδέχεται το 2026 με ένα μεγάλο πάρτι – Το εορταστικό καλωσόρισμα της νέας χρονιάς
- Ζουλιαν Μπιάνκον: Το «γαλλικό κλειδί» του Ολυμπιακού
- Από την ιατρική μέχρι το διάστημα – Τα σπουδαία επιστημονικά επιτεύγματα της χρονιάς που πέρασε
- Ισραήλ: Το Φόρουμ των οικογενειών των ομήρων στη Γάζα ανέστειλε τη λειτουργία του
- Καλαμάτα: Τροχαίο με ΙΧ που έπεσε στον ποταμό Άρι – Απεγκλωβίστηκε η γυναίκα οδηγός
- Ουκρανία: «Γελοίο» το βίντεο που παρουσίασε η Ρωσία σαν «απόδειξη» για την επίθεση στην κατοικία Πούτιν

