Ericsson: Νέος Head of Communications
Καθήκοντα Head of Communications στην Ericsson αναλαμβάνει άμεσα ο Τάσος Παγκάκης, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον ευρύτερο κλάδο της επικοινωνίας.
Ειδικότερα, θα είναι αρμόδιος για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των επικοινωνιακών προγραμμάτων για το σύνολο των επιχειρηματικών λύσεων της Ericsson στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Αλβανία και Ισραήλ) και στις υπόλοιπες χώρες της Βαλκανικής (Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, FYROM, Μολδαβία και Μαυροβούνιο).
«Εντάσσουμε στην οικογένεια της Ericsson ένα έμπειρο στέλεχος της επικοινωνίας όχι απλά γιατί αναγνωρίζουμε την αξία της αποστολής και της λειτουργίας της, αλλά γιατί για εμάς η εξωστρέφεια, η επικοινωνία και η έκφραση αποτελούν την ουσία της ίδιας μας της επιχειρηματικής υπόστασης και αποστολής.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ericsson, κ. Σπύρος Νικολάου.
Ο Τάσος Παγκάκης δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμή μου να ενταχθώ στην οικογένεια της παγκόσμιας εταιρείας-ηγέτη στην επικοινωνία, που εδώ και 137 χρόνια οδηγεί την καινοτομία και μαζί με τους συνεργάτες μου να εργαστούμε για την επίτευξη των υψηλών στόχων.»
Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
Ο Τάσος Παγκάκης διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία σε εταιρική επικοινωνία (corporate communication), καθώς και επικοινωνία μάρκας (brand communication) έχοντας συνεργαστεί με πληθώρα εθνικών και πολυεθνικών εταιρειών. Η δουλειά του στις Δημόσιες Σχέσεις, τη Διαφήμιση και την παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών έχει διακριθεί και αναγνωριστεί -από θεσμικές και άλλες οργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό- για την αρτιότητα, τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητά της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΟΚ: Τι είπε ο διευθυντής του νοσοκομείου της Τιμισοάρα για την κατάσταση των τραυματιών
- Ρατσιστής ένας στους δύο μεσίτες ακινήτων στη Γαλλία
- Σοκάρει Έλληνας οδηγός την ώρα που περνά από το σημείο της τραγωδίας (vid)
- Η Ουκρανία πρέπει να υπογράψει τη συνθήκη ειρήνης με την Ρωσία για να ισχύσουν οι εγγυήσεις ασφαλείας των ΗΠΑ
- Θεσσαλονίκη: Ένας 52χρονος ομολόγησε τη δολοφονία 46χρονης που αγνοούταν – Φόβοι για κατά συρροή εγκλήματα
- Πενθούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ – «Τους πήρε η αγάπη τους για σένα» (pics)
