
Δυναμική απάντηση στις απαιτήσεις της τρόικας ετοιμάζουν τα συνδικάτα στη ΔΕΘ
Δυναμική απάντηση στις απαιτήσεις της τρόικας ετοιμάζουν τα συνδικάτα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αντιδρώντας στις ανατροπές σε εργασιακά, οικονομικά, ασφαλιστικά δικαιώματα, τις συλλογικές συμβάσεις και τις ΔΕΚΟ.
Δυναμική απάντηση στις απαιτήσεις της τρόικας ετοιμάζουν τα συνδικάτα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αντιδρώντας στις ανατροπές σε εργασιακά, οικονομικά, ασφαλιστικά δικαιώματα, τις συλλογικές συμβάσεις και τις ΔΕΚΟ.
Σε ανακοίνωση της ΓΣΕΕ, την Δευτέρα, τονίζεται ότι οι προτεινόμενες ανατροπές προκαλούν την οργή και την αγανάκτηση των εργαζομένων.
Τα μέτρα που προωθούνται απορρίπτονται κατηγορηματικά και η απάντηση θα δοθεί αγωνιστικά, αρχής γενομένης από το συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για τις 11 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, στις 18:30, στο άγαλμα του Βενιζέλου.
Το συνδικαλιστικό κίνημα τονίζει ότι δεν είναι διατεθειμένο να ανεχθεί την περαιτέρω συρρίκνωση βασικών και θεμελιωδών δικαιωμάτων.
Η ΓΣΕΕ, τέλος, καλεί την κυβέρνηση να συμπορευθεί με τις ανάγκες των εργαζομένων και ολόκληρης της κοινωνίας και να απορρίψει τις ακραίες και νεοφιλελεύθερες συνταγές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουγγαρία: Μεγάλη νίκη της αντιπολίτευσης δείχνει το exit poll – Ρεκόρ συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές
- Όλοι θέλουν παίκτες της Μπάγερν – Μετά τον Ολίσε στο «στόχαστρο» και ο Πάβλοβιτς
- Ο Akylas τραγούδησε «Ferto» και ξεσήκωσε το Άμστερνταμ
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Χωρίς «φρένα» η κυβέρνηση – Οι επόμενες «μάχες» και ο δρόμος που οδηγεί στο… εδώλιο
- Khaby Lame: Το ναυάγιο του δημοφιλέστερου TikToker στον κοσμο
- Ινδία: Γυναίκα που θεωρούσαν νεκρή… «ζωντάνεψε» όταν το ασθενοφόρο που τη μετέφερε έπεσε σε λακκούβα


