Εντατικοποίηση των συνομιλιών για το Κυπριακό «βλέπει» από το Σεπτέμβριο ο Ντ.Έρογλου
Εντατικοποίηση των απευθείας διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, με την επανάληψη των συνομιλιών από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αναμένει ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Ντερβίς Έρογλου.
Εντατικοποίηση των απευθείας διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, με την επανάληψη των συνομιλιών από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αναμένει ο Ντερβίς Έρογλου.
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης δήλωσε ότι η τουρκική πλευρά είναι έτοιμη για επιτάχυνση της διαδικασίας, αλλά πρόσθεσε πως δεν είναι γνωστό κατά πόσο η ελληνοκυπριακή πλευρά θα κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση.
«Όσο συχνότερα και πιο εντατικά διεξάγονται οι συναντήσεις τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει για επίτευξη του στόχου μιας συνολικής διευθέτησης του Κυπριακού έως το τέλος του έτους» είπε.
Ο ίδιος εξέφρασε, τέλος, την εκτίμηση ότι δεν αναμένεται άμεση εμπλοκή του ΓΓ του ΟΗΕ στην εν εξελίξει διαδικασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγρίνιο: Ληστεία σε πρατήριο βενζίνης – Άφαντος ο δράστης – Βίντεο ντοκουμέντο
- Μήπως τελικά οι εξωγήινοι διαμόρφωσαν τους αρχαίους πολιτισμούς; Κάποιοι πιστεύουν στο κοσμικό δράμα
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβερνητική πολιτική για την ακρίβεια πλήττει την αγορά
- Γονείς καταγγέλλουν την παιδίατρο του νοσοκομείου Ζακύνθου – «Τα παιδιά μας δεν είναι αναλώσιμα»
- Κονσομασιόν στο ChatGPT; Η OpenAI παγώνει το σχέδιο για ερωτικό chatbot
- Όταν έβαλαν φρένο στον Λανουά που ήθελε Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι
