Εντατικοποίηση των συνομιλιών για το Κυπριακό «βλέπει» από το Σεπτέμβριο ο Ντ.Έρογλου
Εντατικοποίηση των απευθείας διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, με την επανάληψη των συνομιλιών από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αναμένει ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Ντερβίς Έρογλου.
Εντατικοποίηση των απευθείας διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, με την επανάληψη των συνομιλιών από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αναμένει ο Ντερβίς Έρογλου.
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης δήλωσε ότι η τουρκική πλευρά είναι έτοιμη για επιτάχυνση της διαδικασίας, αλλά πρόσθεσε πως δεν είναι γνωστό κατά πόσο η ελληνοκυπριακή πλευρά θα κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση.
«Όσο συχνότερα και πιο εντατικά διεξάγονται οι συναντήσεις τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει για επίτευξη του στόχου μιας συνολικής διευθέτησης του Κυπριακού έως το τέλος του έτους» είπε.
Ο ίδιος εξέφρασε, τέλος, την εκτίμηση ότι δεν αναμένεται άμεση εμπλοκή του ΓΓ του ΟΗΕ στην εν εξελίξει διαδικασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νεύρα στο Αιγαίο
- Σίγουρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν έχω τραυματισμούς, θα φτάσω σίγουρα τα 1.000 γκολ»
- Βρετανία: Καμία νέα γεώτρηση στη Βόρεια Θάλασσα – Ιστορική κατάρρευση για τη Βρετανία
- Μπράγκα – Μπενφίκα 2-2: «Πέταξε» δύο βαθμούς η ομάδα του Μουρίνιο, μοίρασε ασίστ ο Παυλίδης (vid)
- Μεξικό: Δεκαπέντε τραυματίες από τον εκτροχιασμό επιβατικής αμαξοστοιχίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]

