Ταλαιπωρία για 1.400 ασθενείς λόγω τερματισμού λειτουργίας του ογκολογικού στο ΑΧΕΠΑ
Αθήνα: Σοβαρό πρόβλημα σε περίπου 1.400 καρκινοπαθείς δημιουργεί ο τερματισμός λειτουργίας του ογκολογικού τμήματος του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, μετά την απομάκρυνση του αρμόδιου γιατρού.
Αθήνα: Σοβαρό πρόβλημα σε περίπου 1.400 καρκινοπαθείς δημιουργεί ο τερματισμός λειτουργίας του ογκολογικού τμήματος του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, μετά την απομάκρυνση του αρμόδιου γιατρού.
Επιστολή διαμαρτύριας στην υπουργό Υγείας απέστειλε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης,
Στην επιστολή ο κ.Ψωμιάδης ζητά από την υπουργό να ενεργήσει τα δέοντα ώστε να λειτουργήσει άμεσα και να επανδρωθεί επαρκώς το ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου.
«Πάνω από 1.400 ασθενείς -11.000 θεραπείες το 2009- έκαναν τις θεραπείες τους στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε καν η κατάλληλη επάνδρωση, ένα πρόβλημα που δεν είναι σημερινό αλλά χρονίζει. Με αυτό το δεδομένο είναι προφανές το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί καθώς οι ασθενείς ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να συνεχίσουν στο ήδη βεβαρημένο Θεαγένειο» καταλήγει ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης.
Ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ Γιώργος Βέρβουλας είπε στο ΒΗΜΑ 99,5 ότι ο γιατρός απομακρύνθηκε επειδή βρισκόταν παράνομα αποσπασμένος από το Θεαγένειο.
Πρόσθεσε πως έχει γίνει ήδη αίτηση για τοποθέτηση μόνιμου γιατρού, ενώ οι ασθενείς έχουν ήδη ενημερωθεί και θα εξυπηρετούνται από το Θεαγένειο.
health.in.gr
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Εσπανιόλ, ζητήθηκε «φρένο» στον θυμό για τον Ζοάν Γκαρσία
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων
- Ο πλανήτης που θα έπρεπε να μην υπάρχει – Ένα μυστήριο και μια αποστολή που μπορεί να δώσει απαντήσεις

