Κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από την ΑΔΕΔΥ κατά του Ασφαλιστικού
Στη Βουλή -όπου συνεχίζεται η συζήτηση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό στο δημόσιο τομέα- συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι οι δημόσιοι υπάλληλοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ. Στη Θεσσαλονίκη, οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στη ΓΓ Μακεδονίας-Θράκης.
Στη Βουλή -όπου συνεχίζεται η συζήτηση του νομοσχεδίου για το
ασφαλιστικό στο δημόσιο τομέα- συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι οι δημόσιοι
υπάλληλοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ.
Στην κινητοποίηση συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι εργαζόμενοι στα Ταμεία, οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί και το προσωπικό των Δήμων και Νομαρχιών.
Στη Θεσσαλονίκη, η συγκέντρωση έγινε έξω από το κτίριο της γενικής γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης.
Οι διαδηλωτές, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της τρόικας, διαδήλωσαν μπροστά στην είσοδο του κτιρίου, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στις αλλαγές που επιφέρει το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Η εκτελεστική επιτροπή της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ) σε ανακοίνωσή της κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επέλεξε να ψηφίσει το νομοσχέδιο μέσα στο καλοκαίρι και αναφέρει ότι οι επιπτώσεις για τους εργαζόμενους, από τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, θα είναι δραματικές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Στοπ στα φορτηγά
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό 6-1: Αποτέλεσμα που εξυπηρετεί και τον Ολυμπιακό
- Βαθμολογία UEFA: Ο Ολυμπιακός ανέβασε κι άλλο την Ελλάδα
- Μυθική εμφάνιση από τον Τζολάκη – Δείτε πως «κατέβασε ρολά» κόντρα στην Λεβερκούζεν (vid)
- Η Ιταλία στο έλεος του κυκλώνα Χάρι – H θάλασσα βγήκε στους δρόμους [βίντεο]
- Ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος για να κερδίζει τελικούς


