
Υπήρξα αναρμόδιος ως υπουργός στην υπόθεση Βατοπαιδίου, λέει ο Γ.Βουλγαράκης
«Ως υπουργός Πολιτισμού δεν είχα εξ αντικειμένου καμία αρμοδιότητα στην υπόθεση του Βατοπαιδίου» υποστήριξε o Γιώργος Βουλγαράκης, καταλογίζοντας «φαρισαϊσμό» από πλευράς ΠΑΣΟΚ στο πρόσωπό του. Ο πρώην υπουργός προέβλεψε «ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο της δεξιάς και της κεντροδεξιάς».
«Ως υπουργός Πολιτισμού δεν είχα εξ αντικειμένου καμία αρμοδιότητα στην
υπόθεση του Βατοπαιδίου» υποστήριξε o Γιώργος Βουλγαράκης,
καταλογίζοντας «φαρισαϊσμό» από πλευράς ΠΑΣΟΚ στο πρόσωπό του.
Μιλώντας στον Real Fm ο πρώην υπουργίος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «αν ήταν έτσι, τότε ο Π. Γερουλάνος θα έπρεπε αποδεχόμενος ότι η ευρύτερη περιοχή δεν είναι αρχαιολογικός χώρος να έχει πάει φυλακή.»
Παράλληλα επέμεινε πως έπραξε πάντα νομίμως χωρίς να υπάρχει στις πράξεις του, κανένα σημείο ανηθικότητας, λέγοντας ότι δεν είχε ποτέ off-shore.
Εμφανίστηκε θετικός να ανοίξουν οι λογαριασμοί της Μονής Βατοπαιδίου, προσθέτοντας ότι στο «πόθεν έσχες» του καταγράφεται η περιουσία του, η οποία προέρχεται από την οικογένειά του και τη σύζυγό του.
Σχετικά με τις εξελίξεις στη ΝΔ, απέφυγε να σχολιάσει τις επιλογές του Αντώνη Σαμαρά, κάνοντας λόγο για «ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο της δεξιάς και κεντροδεξιάς» και παραπέμποντας σε μελλοντική του τοποθέτηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φιλοπαλαιστινιακά μηνύματα, απειλές, εμπρησμός – Μιλήσαμε με την ιδιοκτήτρια της γκαλερί Ecletica στου Ψυρρή
- Σχοινιάς 2028: Η «αναγέννηση» ενός Ολυμπιακού στολιδιού και το νέο στοίχημα της ελληνικής κωπηλασίας
- Στενά του Ορμούζ: «Το σχέδιο των ΗΠΑ δεν θα περιλαμβάνει υποχρεωτική ναυτική συνοδεία» – Θολό τοπίο για την «Επιχείρηση Ελευθερίας»
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Ουκρανικό drone χτυπά πολυώροφο κτίριο στη Μόσχα, μόλις 6 χλμ. από το Κρεμλίνο
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Β’)

