Δεν αποκλείει τη δημιουργία κόμματος στο μέλλον η Ντόρα Μπακογιάννη
Ανοικτό άφησε και πάλι το ενδεχόμενο για τη σύσταση νέου κόμματος η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας το Σάββατο σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου. Πρόσθεσε ότι όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών, δεν είχε πλήρη εικόνα της κατάστασης εξαιτίας των συνεχών ταξιδιών στο εξωτερικό.
Ανοικτό άφησε και πάλι το ενδεχόμενο για τη σύσταση νέου κόμματος η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας το Σάββατο σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου. Πρόσθεσε ότι όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών, δεν είχε πλήρη εικόνα της κατάστασης εξαιτίας των συνεχών ταξιδιών στο εξωτερικό.
Τώρα, συμπλήρωσε, διακρίνει τρίτες λύσεις, τις οποίες δεν επέλεξε εκείνη την περίοδο. Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν είχα πλήρη εικόνα, όταν ήμουν υπουργός Εξωτερικών, καθώς ταξίδευα συνεχώς για διάφορα σημαντικά θέματα, όπως είναι το Σκοπιανό και έκανα και δύο μήνες να γυρίσω στην Ελλάδα. Δεν μπορούσα να αποδεχτώ τη λογική της υπονόμευσης της κυβέρνησης ή του κόμματος σου, για να πας μπροστά. Τώρα θεωρώ ότι για την περίοδο εκείνη, θα μπορούσε να υπάρχουν και τρίτες λύσεις, που εκείνη την εποχή δεν είχα επιλέξει».
Για το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος δήλωσε: «Εγώ στη φάση αυτή θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, για να στηρίξω τον τόπο μου και όλη την προσπάθεια που πρέπει να γίνει. Και θα το κάνω αυτό από τη θέση της αντιπολίτευσης, που με έχει τάξει ο λαός. Να κάνω δημιουργική αντιπολίτευση και όχι αντιπολίτευση επί των ερειπίων. Δεν θέλω να δω τα αποκαΐδια της χώρας μου, για να πάει μπροστά ένας πολιτικός μου στόχος.
» Πιστεύω ότι υπάρχουν δημιουργικές δυνάμεις στη χώρας μας. Όσο για την εξέλιξη των κομμάτων -που με ρωτάτε- θέλω να σας πω ότι τα κόμματα δημιουργούνται από κοινωνικές δυνάμεις, που θέλουν να εκφραστούν. Θα το δούμε αυτό στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή προέχει η πατρίδα μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: «Πολυήμερη αεροπορική άσκηση» στη Μέση Ανατολή την ώρα που κορυφώνονται οι εντάσεις με το Ιράν
- ΠΑΟΚ: Τι είπε ο διευθυντής του νοσοκομείου της Τιμισοάρα για την κατάσταση των τραυματιών
- Ρατσιστής ένας στους δύο μεσίτες ακινήτων στη Γαλλία
- Σοκάρει Έλληνας οδηγός την ώρα που περνά από το σημείο της τραγωδίας (vid)
- Η Ουκρανία πρέπει να υπογράψει τη συνθήκη ειρήνης με την Ρωσία για να ισχύσουν οι εγγυήσεις ασφαλείας των ΗΠΑ
- Θεσσαλονίκη: Ένας 52χρονος ομολόγησε τη δολοφονία 46χρονης που αγνοούταν – Φόβοι για κατά συρροή εγκλήματα
