Μέσω Αϊτής το πρώτο «σόλο» ταξίδι της Μισέλ Ομπάμα στο Μεξικό
Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Αϊτή πραγματοποίησε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, πριν μεταβεί στο Μεξικό για το πρώτο της «σόλο» ταξίδι από τότε που ο Μπαράκ Ομπάμα ανέλαβε καθήκοντα προέδρου των ΗΠΑ.
Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Αϊτή πραγματοποίησε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, πριν μεταβεί στο Μεξικό για το πρώτο της «σόλο» ταξίδι από τότε που ο Μπαράκ Ομπάμα ανέλαβε καθήκοντα προέδρου των ΗΠΑ.
Η Μ.Ομπάμα πέρασε αρκετές ώρες στο Πορτ-Ο-Πρενς και επισκέφθηκε οικισμούς που στήθηκαν στην Αϊτή μετά τον καταστροφικό σεισμό του Ιανουαρίου που πιστεύεται ότι κόστισε τη ζωή σε 230.000 άτομα.
Δήλωσε ότι οι εικόνες που είδε ήταν «έντονες». Επισκέφθηκε ένα σχολείο και ένα μισοκατεστραμμένο κολέγιο.
Η επίσκεψη αυτή αποτελεί ένα μήνυμα στήριξης της Ουάσινγκτον προς την Αϊτή.
Μετά το τέλος της αιφνιδιαστικής της επίσκεψης, η Μ.Ομπάμα μετέβη στο Μεξικό για μία προγραμματισμένη επίσκεψη που θα διαρκέσει τρεις ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σάντσεθ Μαρτίνεθ: 1) Λάθη-καρμπόν σε δυο αγώνες Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, 2) Κόπηκε από το Μουντιάλ
- Γεραπετρίτης: Αναγκαία η σταθερότητα της Ιορδανίας – Τι είπε για Γάζα, Δυτική Όχθη και Ιράν
- Επιστροφή στο Λονδίνο των 90s – Το κλάμπινγκ, ο απόηχος του AIDS, η άρνηση της ιεραρχίας
- Πελώριο τσουνάμι στην Αλάσκα ήταν το δεύτερο ψηλότερο που έχει καταγραφεί ποτέ
- Ανδρος: Συνελήφθησαν πλοίαρχος και αξιωματικός γέφυρας για το ναυάγιο του πλοίου Corsage C
- Ενική Γυναικών πόλο: Αποκλείστηκε από τα τελικά του World Cup


