Σταυροδρόμια της Ζωής
Κινούμενη μπρος και πίσω στο χρόνο και μέσα από τα μάτια διαφόρων χαρακτήρων, γινόμαστε μάρτυρες του πόσο τελικά αδύνατη είναι πραγματικά η κατάσταση.
Η τραγική ευθραυστότητα της ανθρώπινης ύπαρξης μελετάται στην περιφραγμένη κοινότητα Ajami, όπου οι εχθροί πρέπει να ζουν σαν γείτονες.
| Καμπάχα, Σαμίρ | |
| Ηθοποιός: | Φρέγκε, Ιμπραήμ |
| Χαρόν Σανί και Σκαντάρ Κοπτί |
- Με στόχο την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Μίλωνα ο Ολυμπιακός
- Αργυροπελεκάνοι: Τι έδειξε έρευνα για την απώλειά τους στη Μικρή Πρέσπα κατά 60%, λόγω της γρίπης των πτηνών
- Ελληνικός αθλητισμός εν έτει 2026: Κομμάτια από το ταβάνι σε αγώνα βόλεϊ πέφτουν στα κεφάλια αθλητριών (vid)
- Κανένα περιθώριο για πρόσθετα μέτρα στο αγροτικό από Μητσοτάκη – «Οι παρεμβάσεις έχουν ανακοινωθεί»
- Παπασταύρου: «Με τη συμφωνία για το αμερικανικό φυσικό αέριο υλοποιείται το όραμα της Ελλάδας να καταστεί ενεργειακός κόμβος»
- «Αυτή η ντροπή δεν ανήκει στις γυναίκες»: Η διττή ζωή μιας επιζήσασας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου

