
Ο Κάρλος Σέζαρ Ματέους πηγαίνει στον Ηρακλή με συστάσεις από τον Έντερσον Φοφόνκα
Τον 25χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ, Κάρλος Σέζαρ Ματέους, περιμένει στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη ο Ηρακλής, προκειμένου να επισημοποιήσει τη συνεργασία μαζί του. Τον ποδοσφαιριστή πρότεινε ο άλλοτε «κυανόλευκος», Έντερσον Φοφόνκα, άρεσε στον Σάββα Κωφίδη και δρομολογήθηκε η έλευση του σε ελληνικό έδαφος, ώστε να τον δει τον από κοντά ο Ελληνας τεχνικός και, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, να υλοποιηθεί η μεταγραφή.
2
Τον 25χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ, Κάρλος Σέζαρ Ματέους, περιμένει στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη ο Ηρακλής, προκειμένου να επισημοποιήσει τη συνεργασία μαζί του.
Τον ποδοσφαιριστή πρότεινε ο άλλοτε «κυανόλευκος», Έντερσον Φοφόνκα, άρεσε στον Σάββα Κωφίδη και δρομολογήθηκε η έλευση του σε ελληνικό έδαφος, ώστε να τον δει τον από κοντά ο Ελληνας τεχνικός και, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, να υλοποιηθεί η μεταγραφή.
Ο παίκτης είναι γεννημένος στις 2 Αυγούστου του 1984, στην Τακουαριντίγκα της Βραζιλίας και άρχισε να αναδεικνύει το ταλέντο του στην ομάδα Νέων της Φλαμένγκο την περίοδο 1999-2000.
Συνέχισε μέχρι το 2002 σε επαγγελματικό επίπεδο στην Αμέρικα Ες Πι και την τριετία 2002-2005 αγωνίστηκε στη Σάο Πάουλο.
Την περίοδο 2005-2006 μετακινήθηκε στην Γκουαρανί και από την επόμενη σεζόν, ως επί της παρούσης, ανήκει στη Φιγκεϊρένσε, της οποίας αρνήθηκε εσχάτως πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μητσοτάκης σε Μακρόν: Η κορωνίδα των συμφωνιών Ελλάδας – Γαλλίας είναι οι δεσμεύσεις αμοιβαίας συνδρομής
- Καιρός: Πιθανή ψυχρή εισβολή στις αρχές Μαΐου δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα – Οι περιοχές
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Γλαβίνας: Το ΠΑΣΟΚ έχει εναλλακτική πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας
- Ο Τι Τζέι Σορτς αναδείχθηκε MVP του play in (pic)
- Σαρλίζ Θερόν: Απόλυτη επιζήσασα – Ρισκάρει τα πάντα, επιβιώνει, προκαλεί ίλιγγο στο Μανχάταν
- Θεσσαλονίκη: Μέσα σε λίγες ώρες βεβαιώθηκαν από την Τροχαία 793 παραβάσεις
