
Βήμα προς τον τελικό έκανε η Αστον Βίλα μέσα στο «Ίγουντ Παρκ»
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του League Cup Αγγλίας έκανε η Αστον Βίλα. Οι «χωριάτες» επικράτησαν την Πέμπτη της Μπλάκμπερν με 1-0 στο «Ίγουντ Παρκ» και έχουν πλέον σαφές προβάδισμα για τον επαναληπτικό που θα γίνει στην έδρα τους.
2
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του League Cup Αγγλίας έκανε η Αστον Βίλα. Οι «χωριάτες» επικράτησαν την Πέμπτη της Μπλάκμπερν με 1-0 στο «Ίγουντ Παρκ» και έχουν πλέον σαφές προβάδισμα για τον επαναληπτικό που θα γίνει στην έδρα τους.
Μπλάκμπερν – Αστον Βίλα 0-1 (23 Μίλνερ)
Το γκολ του Μίλνερ από το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στους «χωριάτες». Στο 23ο λεπτό, μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, Ντάουνιγνκ και Μίλνερ έφυγαν από την περιοχή της Βίλα και με πάσες έφτασαν την μπάλα στα καρέ του Ρόμπινσον, με τον πρώτο να επιχειρεί ένα διαγώνιο σουτ και τον Μίλνερ να ακουμπάει λίγο την μπάλα και να την στέλνει στα δίχτυα τω ρόδων.
Στο δεύτερο 45λεπτο και οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους αλλά δεν ήταν αρκετό για να φτάσουν στην ισοφάριση και πρέπει πλέον να πετύχουν την ανατροπή στο «Βίλα Παρκ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μητσοτάκης σε Μακρόν: Η κορωνίδα των συμφωνιών Ελλάδας – Γαλλίας είναι οι δεσμεύσεις αμοιβαίας συνδρομής
- Καιρός: Πιθανή ψυχρή εισβολή στις αρχές Μαΐου δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα – Οι περιοχές
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Γλαβίνας: Το ΠΑΣΟΚ έχει εναλλακτική πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας
- Ο Τι Τζέι Σορτς αναδείχθηκε MVP του play in (pic)
- Σαρλίζ Θερόν: Απόλυτη επιζήσασα – Ρισκάρει τα πάντα, επιβιώνει, προκαλεί ίλιγγο στο Μανχάταν
- Θεσσαλονίκη: Μέσα σε λίγες ώρες βεβαιώθηκαν από την Τροχαία 793 παραβάσεις
