«Όχι» σε πάγωμα μισθών και συντάξεων στο Δημόσιο λέει ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ
Αντίθετη στο «πάγωμα» μισθών και συντάξεων των δημοσίων υπαλλήλων δήλωσε η ΑΔΕΔΥ, όπως τόνισε ο πρόεδρός της Σ. Παπασπύρος. Ο ίδιος προανήγγειλε απεργιακές κινητοποιήσεις το Φεβρουάριο, «όσο παραμένουν χωρίς απάντηση, σε εκκρεμότητα επικίνδυνης συσσώρευσης, μείζονα τέτοια θέματα για τη ζωή των μισθωτών και των συνταξιούχων».
30
Αντίθετη στο «πάγωμα» μισθών και συντάξεων των δημοσίων υπαλλήλων δήλωσε η ΑΔΕΔΥ, όπως τόνισε ο πρόεδρός της Σ. Παπασπύρος.
Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο κ. Παπασπύρος προανήγγειλε απεργιακές κινητοποιήσεις το Φεβρουάριο, «όσο παραμένουν χωρίς απάντηση, σε εκκρεμότητα επικίνδυνης συσσώρευσης, μείζονα τέτοια θέματα για τη ζωή των μισθωτών και των συνταξιούχων».
Παράλληλα, εξήγησε ότι απαιτούνται τομές, ριζοσπαστικές και άμεσες παρεμβάσεις για:
– Την αντιμετώπιση της διαφθοράς στις χρηματοοικονομικές ροές και συναλλαγές στο σύνολο του διοικητικού και οικονομικού συστήματος, δημόσιου και ιδιωτικού.
– Την αλλαγή στη δημόσια διοίκηση με βάση το ερώτημα ποια Διοίκηση χρειαζόμαστε, πώς την οργανώνουμε, τι στελέχωση απαιτείται αλλά και ποιο μοντέλο οικονομίας προωθούμε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανό
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο
- Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των καταστροφών στο Δήμο Γλυφάδας
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
