Διάσημους καλλιτέχνες τίμησε το Κέντρο Κένεντι
«Εγώ είμαι ο Πρόεδρος, αλλά αυτός είναι Το Αφεντικό» με αυτή τη φράση ο Μπαράκ Ομπάμα καλωσόρισε στον Λευκό Οίκο τον Μπρους Σπρίνγκστιν, λίγο πριν την απονομή των ετήσιων διακρίσεων του Κέντρου Κένεντι σε ανθρώπους των Τεχνών. Εκτός από το «Αφεντικό», τιμήθηκαν οι Ρόμπερτ ΝτεΝίρο, Μελ Μπρουκς, Ντέιβ Μπρούμπεκ και Γκρέις Μπάμπρι.
43
«Εγώ είμαι ο Πρόεδρος, αλλά αυτός είναι Το Αφεντικό» με αυτή τη φράση ο Μπαράκ Ομπάμα καλωσόρισε στον Λευκό Οίκο τον Μπρους Σπρίνγκστιν, λίγο πριν την απονομή των ετήσιων διακρίσεων του Κέντρου Κένεντι σε ανθρώπους των Τεχνών.
Εκτός από το «Αφεντικό», το Κέντρο Κένεντι τίμησε για την προσφορά τους τον Ρόμπερτ ΝτεΝίρο, τον Μελ Μπρουκς, τον συνθέτη Ντέιβ Μπρούμπεκ και τη σοπράνο Γκρέις Μπάμπρι.
«Αυτοί οι καλλιτέχνες πράγματι είναι οι καλύτεροι» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Οικοδεσπότης της βραδιάς στο Κέντρο Κένεντι ήταν ο κωμικός και πρώην παρουσιαστής των Όσκαρ Τζον Στιούαρτ, ενώ το «παρών» έδωσαν διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ.
Μεταξύ αυτών οι Μέριλ Στριπ, Μάρτιν Σκορτσέζε, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Μάθιου Μπρόντερικ, Μπεν Στίλερ, Έντουαρντ Νόρτον και Τζακ Μπλακ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία περιμένει ότι τα ΗΑΕ θα αποσύρουν τη στήριξη στους αυτονομιστές
- Οι μεγάλες εκπλήξεις του 2025: Χρυσός, τεχνολογία και ο… Τραμπ
- Ποιοι θα πάρουν τρία ενοίκια επιστροφή το 2026
- Να είναι το 2026 η χρόνια της μεγάλης αλλαγής
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 01.01.2026]
- Apple: Επείγουσα προειδοποίηση για κενά ασφαλείας σε iPhone και iPad






