
Χωρίς τον Ζεβλάκοφ για δύο εβδομάδες ο Ολυμπιακός
Τον αγώνα με την Αρσεναλ για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, αλλά και τα ματς πρωταθλήματος με Ξάνθη (5/12) και Πανθρακικό (13/12) θα χάσει ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ. Ο Πολωνός αμυντικός του Ολυμπιακού υποβλήθηκε την Τρίτη σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε ότι έχει ένα τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων.
89
Τον αγώνα με την Αρσεναλ για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, αλλά και τα ματς πρωταθλήματος με Ξάνθη (5/12) και Πανθρακικό (13/12) θα χάσει ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ.
Ο Πολωνός αμυντικός του Ολυμπιακού υποβλήθηκε την Τρίτη σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε ότι έχει ένα τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων.
Αντίθετα, πιο ευχάριστα ήταν τα νέα για τους Ντιόγκο και Στολτίδη. Ο Βραζιλιάνος φορ υποβλήθηκε σε επανέλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του, η οποία εξελίσσεται ομαλά.
Ο φορ του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει το ερχόμενο διάστημα πρόγραμμα επανένταξης από την πορεία του οποίου θα εξαρτηθεί και η πλήρης ένταξή του στο πρόγραμμα της ομάδας.
Ο «Ιέρο» υποβλήθηκε σε επαναληπτικό έλεγχο από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι η πορεία του προγράμματος αποκατάστασης που ακολουθεί, εξελίσσεται ομαλά και η επανένταξή του θα εξαρτηθεί από την βελτίωση της κλινικής του εικόνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- «Ό,τι κι αν παίξουμε, θα ακούγεται σαν Iron Maiden»: Στιβ Χάρις, Μπρους Ντίκινσον & 50 χρόνια μπάντα
- Πρεβολαράκη: Ασημένιο μετάλλιο στα 53κ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης
- Γαλλικά ΜΜΕ για επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα: «Σύμμαχος-κλειδί η Ελλάδα»
- LIVE: Μονακό – Μπαρτσελόνα
- Κόντης: «Θέλουμε να σηκώσουμε το Κύπελλο – Τεράστιο το όνειρο μας»
- Πάτρα: Νεκρός 46χρονος κρατούμενος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου


