Θεραπευτική αγωγή σε όλα τα βρέφη που πάσχουν από AIDS υπόσχεται η Ν.Αφρική
Πρετόρια: Επέκταση της περίθαλψης για τον ιό HIV υποσχέθηκε ο πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής Τζέικομπ Ζούμα. Δήλωσε ότι όλα τα βρέφη κάτω του ενός έτους στη χώρα θα δέχονται θεραπευτικής αγωγής εάν βρεθεί ότι είναι θετικά στον ιό.
Πρετόρια: Επέκταση της περίθαλψης για τον ιό HIV υποσχέθηκε ο πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής Τζέικομπ Ζούμα. Δήλωσε ότι όλα τα βρέφη κάτω του ενός έτους στη χώρα θα δέχονται θεραπευτικής αγωγής εάν βρεθεί ότι είναι θετικά στον ιό.
Σε ομιλία του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS, ο Τζ.Ζούμα δήλωσε ότι τα αντιρετροϊκά ελπίζει πως θα σώσουν τη ζωή των βρεφών.
Πρόσθεσε ότι είναι διατεθειμένος να κάνει και εκείνος τεστ για τον ιό HIV, λέγοντας ότι κατά το παρελθόν έχει εξεταστεί πολλές φορές.
Παράλληλα, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι θα προσφέρουν 120 εκατομμύρια δολάρια στη Νότιο Αφρική σε μια προσπάθεια καταπολέμησης του ιού.
Σύμφωνα με στοιχεία της κυβέρνησης της Νοτίου Αφρικής, τουλάχιστον 5,5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν προσβληθεί από AIDS, ενώ κάθε χρόνο 59.000 παιδιά γεννιούνται με τον ιό.
health.in.gr
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Βόλο (pic)
- Ποια Ελληνικά Online Live Καζίνο Προσφέρουν το Καλύτερο Cross-Device Syncing;
- Νέα Αριστερά: Το σκάνδαλο των υποκλοπών τώρα αρχίζει – Μύδροι κατά της κυβέρνησης μετά την αποκάλυψη του in
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά
