
Κινητοποιήσεις των οδηγών φορτηγών με αίτημα τον τερματισμό της απεργίας στο Λιμάνι
Aποκλεισμένο από νταλίκες και τους ιδιοκτήτες οδηγούς παρέμεινε για αρκετές ώρες το κτίριο του παλαιού υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, στο Λιμάνι. Αίτημα, ο άμεσος τερματισμός των απεργιακών κινητοποιήσεων των λιμενεργατών, οι οποίες, όπως υποστηρίζουν, έχουν προκαλέσει τεράστια οικονομική ζημιά.
30
Aποκλεισμένο από νταλίκες και τους ιδιοκτήτες οδηγούς τους παρέμεινε για αρκετές ώρες το κτίριο του παλαιού υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, στο Λιμάνι.
Οι οδηγοί ζητούν τον άμεσο τερματισμό των απεργιακών κινητοποιήσεων των λιμενεργατών, οι οποίες, όπως υποστηρίζουν, έχουν προκαλέσει τεράστια οικονομική ζημιά.
Απειλούμαστε με οικονομική καταστροφή, τονίζουν.
Νωρίτερα, οι οδηγοί είχαν πραγματοποιήσει πορεία με τις νταλίκες στους δρόμους του Πειραιά χτυπώντας παρατεταμένα τις κόρνες.
Το απόγευμα αποχώρησαν από το παλαιό υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Σάνον Ελίζαμπεθ έβγαλε με το «καλημέρα» 1 εκατ. δολάρια στο OnlyFans
- «Τα κεφάλια κάτω»: Όσα είπε ο Μπαρτζώκας στους παίκτες του μετά το 1-0 επί της Μονακό (vid)
- Βαθαίνει το χάσμα υπουργών-βουλευτών στη ΝΔ: Άγρια Κόντρα Ταχιάου-Γιόγιακα στη Βουλή
- Αρχίζει η ανάπλαση της Λ. Αργυρουπόλεως
- Δικαστικοί υπάλληλοι: Μαζική κινητοποίηση – «Οι κίνδυνοι ξεκινούν από σφαίρες και φτάνουν μέχρι τους σοβάδες»
- Η Meta αντιμέτωπη με πρόστιμο για την είσοδο 12χρονων σε Facebook και Instagram

