
«Βόμβες» από τον Πέτρο Δούκα για την υπόθεση του Βατοπεδίου
Αιχμές για την υπόθεση του Βατοπεδίου άφησε Πέτρος Δούκας. Ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών δεν διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε, ότι την επίμαχη περίοδο δεχόταν τηλέφωνα από το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ υποστήριξε ότι αρνήθηκε να υπογράψει απόφαση για ανταλλαγή και άλλων εκτάσεων.
28
Αιχμές για την υπόθεση του Βατοπεδίου άφησε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας, ο οποίος κόπηκε από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας λόγω της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση.
Μιλώντας στο Mega, o κ. Δούκας δεν διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε, ότι την επίμαχη περίοδο των ανταλλαγών δεχόταν τηλέφωνα από το Μέγαρο Μαξίμου.
Αντί θετικής ή αρνητικής απάντησης σε σχετική ερώτηση, ο κ. Δούκας σημείωσε ότι «για όλα τα θέματα αυτά έχω ζητήσει επίσημα από το κόμμα μου να συνέλθει το αρμόδιο όργανο και αν υπάρχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις να δώσω όλες, μα όλες τις εξηγήσεις».
Παράλληλα, άφησε αιχμές για τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελο Μπασιάκο, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος αρνήθηκε να υπογράψει απόφαση για ανταλλαγή και άλλων εκτάσεων με τη Μονή, αυτή τη φορά ιδιοκτησίας της Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Μην διαπράξετε εγκλήματα πολέμου στο Ιράν», προτρέπει η ΕΕ τον Τραμπ καθώς τελειώνει η προθεσμία
- Αδιανόητη αύξηση στα εισιτήρια του μετρό – Χαμός με την απόφαση των Αρχών της Βοστώνης
- Μωρό γεννήθηκε σε πτήση προς τις ΗΠΑ – Το μυστήριο με την υπηκοότητα που θα λάβει
- ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αγοράζει» χρόνο, ψάχνει διέξοδο από το σκάνδαλο – Τα τελευταία «χαρτιά» της κυβέρνησης στον «πόλεμο» φθοράς
- Φράνσις Φορντ Κόπολα: Από το UCLA στον «Νονό»
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης – Πρόβλημα με Μόρις



