
«Δεν θα επιτεθεί το Ισραήλ στο Ιράν» καθησυχάζει ο Ρώσος πρόεδρος
Απίθανο θεωρεί ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, το ενδεχόμενο ισραηλινής επίθεσης στο Ιράν, αναφέροντας πως ο πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες τον διαβεβαίωσε ότι το Ισραήλ δεν σχεδιάζει χτυπήματα κατά της Τεχεράνης. Ο Ρώσος πρόεδρος είχε συναντηθεί με τον ισραηλινό ομόλογό του τον Αύγουστο.
106
Απίθανο θεωρεί ο Ρώσος πρόεδρος το ενδεχόμενο ισραηλινής επίθεσης στο Ιράν, αναφέροντας πως ο πρόεδρος του Ισραήλ τον διαβεβαίωσε ότι το Ισραήλ δεν σχεδιάζει χτυπήματα κατά της Τεχεράνης.
Σε συνέντευξή του, ο Ντ.Μεντβέντεφ μετέφερε τη δήλωση του Ισραηλινού προέδρου, Σιμόν Πέρες, ότι «το Ισραήλ δεν σχεδιάζει χτυπήματα κατά του Ιράν, είμαστε φιλειρηνική χώρα».
Ο Ρώσος πρόεδρος είχε συνομιλήσει με τον Ισραηλινό ομόλογό του κατά την επίσκεψη του Σ.Πέρες στο ρωσικό Σότσι τον Αύγουστο. Βασιζόμενος σε εκείνη τη συνάντηση, ο Ντ.Μεντβέντεφ χαρακτήρισε σε συνέντευξή του στο CNN πιθανή επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν «το χειρότερο πράγμα που μπορεί να φανταστεί κανείς».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΦΕΤ: Ανακαλείται παρτίδα φέτας μετά τον εντοπισμό παθογόνου μικροοργανισμού
- Ολυμπιακός: Οι παίκτες της Ακαδημίας βρέθηκαν στο Μουσείο (pics, vid)
- Srdjan Ivanovic: Ο ντράμερ των Blazin’ Quartet μιλά για τη τζαζ και το νέο δίσκο τους
- Δίκη Predator: Στις 11 Δεκεμβρίου ορίστηκε η έφεση των Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου
- Το Artemis II πλησιάζει την πιο κρίσιμη στιγμή – Μετεωρική επιστροφή με 40.000 χλμ/ώρα
- NN Hellas: Ισχυρές επιδόσεις το 2025 με επίκεντρο τον ψηφιακό της μετασχηματισμό προς όφελος των πελατών και των ανθρώπων της, αλλά και ουσιαστική στήριξη της κοινωνίας


