
Πυρκαγιά με 38 νεκρούς σε ίδρυμα αποτοξίνωσης στο Καζακστάν
Φωτιά που ξέσπασε νωρίς τα ξημερώματα της Κυριακής σε κρατικό ίδρυμα αποτοξίνωσης ναρκομανών στο Ταλντικοργκάν του Καζακστάν οδήγησε στο θάνατο 38 άτομα. Αγνωστα τα αίτια της πυρκαγιάς, έρευνα έχουν διατάξει οι αρχές για το πώς η φωτιά κατέληξε να έχει τόσα θύματα και να κάψει 650 τετραγωνικά μέτρα.
106
Φωτιά που ξέσπασε νωρίς τα ξημερώματα της Κυριακής σε κρατικό ίδρυμα αποτοξίνωσης ναρκομανών στο Ταλντικοργκάν του Καζακστάν οδήγησε στο θάνατο 38 άτομα, σύμφωνα με τις Αρχές της χώρας.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να βγάλουν έξω από το κτίριο σώα άλλα 40 άτομα, ασθενείς και προσωπικό.
Η πυρκαγία ξέσπασε περίπου στις 5.30 τοπική ώρα και επεκτάθηκε σε έκταση 650 τετραγωνικών μέτρων στο νότιο μέρος του Καζακστάν, για ανεξακρίβωτους μέχρι στιγμής λόγους.
Ο πρωθυπουργός της χώρας, Καρίμ Μασίμοφ, αποφάσισε να συσταθεί επιτροπή με επικεφαλής τον αναπληρωτή πρωθυπουργό ώστε να διερευνηθούν τα αίτια της πυργκαγιάς και πώς κατέληξε να έχει τόσα θύματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια 86-89: Ηττήθηκε ξανά και πάει για «τελικό» στην Ισπανία
- Apple και Intel ξαναμπαίνουν σε τροχιά συνεργασίας
- NBA Europe: Το σχέδιο των 3 δισ. δολαρίων που αλλάζει το ευρωπαϊκό μπάσκετ
- Ο Ζελένσκι επιβεβαίωσε ότι επιτεύχθηκε συμφωνία για τριήμερη εκεχειρία με τη Ρωσία
- Ζαλγκίρις – Φενέρμπαχτσε 90-94: Πρόκριση στην παράταση οι Τούρκοι και «ραντεβού» με τον Ολυμπιακό στο F-4
- «Είπα στην οικογένειά του ότι ήταν οροθετικός»: Ο καλύτερος φίλος του Κιθ Χάρινγκ θυμάται

