
Προπονήσεις και φιλικό για τον Ατρόμητο
Παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, στον Ατρόμητο ο Γιώργος Δώνης θα προπονήσει δυο φορές τους παίκτες του την Παρασκευή (4/9). Την Κυριακή (6/9) η ομάδα θα δώσει φιλικό παιχνίδι στην Άμφισσα με αντίπαλο τον Φωκικό στο πλαίσιο της μεταγραφής του Θανάση Καραγκούνη.
89
Παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, στον Ατρόμητο ο Γιώργος Δώνης θα προπονήσει δυο φορές τους παίκτες του την Παρασκευή (4/9).
Ηδη στην πρωινή προπόνηση, το πρόγραμμα αφορούσε αποκλειστικά θέματα φυσικής κατάστασης με την συμμετοχή και του Μπρίτο, ενώ το δικό τους πρόγραμμα εξακολουθούν να κάνουν οι Μελισσάς, Μπαζίνσκι και Κάμπας.
Το Σάββατο (5/9) θα γίνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου ενώ την Κυριακή (6/9) η ομάδα θα δώσει φιλικό παιχνίδι στην Άμφισσα με αντίπαλο τον Φωκικό (17.30GR) στο πλαίσιο της μεταγραφής του Θανάση Καραγκούνη.
Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής με ενδιάμεσο σταθμό τους Δελφούς, όπου εκεί θα γευματίσει και θα ξεκουραστεί πριν από το φιλικό παιχνίδι.
* Στην Εθνική ομάδα Νέων για φιλικούς αγώνες στην Εσθονία κλήθηκε ο Θανάσης Καραγκούνης και θα ενσωματωθεί τη Δευτέρα.
* Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος η ομάδα Νέων του Ατρόμητου θα παίξει το Σάββατο (5/9) στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Παράνομη προμήθεια με δικαστική βούλα
- Ευρωκοινοβούλιο: Από τις υποκλοπές στα Τέμπη: «Αυταρχισμός, συγκάλυψη και θεσμική εκτροπή»
- Euroleague: Οι ώρες που θα γίνουν οι ημιτελικοί του Final Four – Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός
- Αλαβές – Μπαρτσελόνα 1-0: Τρίποντο «χρυσάφι» στη μάχη για την παραμονή
- Αταμάν: «Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ, συγχαρητήρια στη Βαλένθια»
- Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας 3-0: Oι «Πολίτες» νίκησαν εύκολα και περιμένουν γκέλα της ‘Αρσεναλ

