Σεβασμό των Συλλογικών Συμβάσεων της ΟΤΟΕ ζητά ο πρόεδρος του ΣΥΝ
Οι διοικήσεις των τραπεζών οφείλουν να σέβονται τις Συλλογικές Συμβάσεις που έχουν υπογράψει με την ΟΤΟΕ τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συναντήθηκε με το προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εμπορική. Ο πρόεδρος του ΣΥΝ επανέλαβε την πρόταση του κόμματος για το χρηματοπιστωτικό σύστημα.
30
Οι διοικήσεις των τραπεζών οφείλουν να σέβονται τις Συλλογικές Συμβάσεις που έχουν υπογράψει με την ΟΤΟΕ τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συναντήθηκε με το προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εμπορική.
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ επανέλαβε την πρόταση του κόμματος για το χρηματοπιστωτικό σύστημα.
«Θέλουμε να επαναφέρουμε την πρότασή μας για μια εναλλακτική πολιτική παρέμβαση του κράτους στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και την ανάγκη να τεθεί υπό δημόσιο έλεγχο τμήμα του χρηματοπιστωτικού συστήματος, προκειμένου οι τράπεζες να σταματήσουν να λειτουργούν ανεξέλεγκτα δημιουργώντας καρτέλ σε βάρος των καταναλωτών και του κοινωνικού συνόλου» εξήγησε.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Εργαζομένων Γιώργος Κωνσταντινόπουλος είπε ότι ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΝ για τα προβλήματα των εργαζομένων στην Εμπορική Τράπεζα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Marseaux – Εύη Δρούτσα: Η κόντρα για τη Eurovision καλά κρατεί – Πινγκ πονγκ οι απαντήσεις
- Στις 4/2 το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός
- Φάμελλος: Ντροπή και προσβολή η απουσία του πρωθυπουργού στη Βουλή – Πρόταση από ΣΥΡΙΖΑ για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής
- Νοκ-άουτ ο Μιλουτίνοφ για τον Ολυμπιακό – Δεν παίζει με την Εφές
- Η ΕΕ σχεδιάζει να ξηλώσει τον επικοινωνιακό εξοπλισμό από προμηθευτές υψηλού ρίσκου – Η Κίνα αντιδρά
- Κακοκαιρία: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων